STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 6

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
General Omega
fennec 究竟幾多歲
當佢tbb係20歲
佢係mando個時間都接近50
Ming-na Wen本人都五十幾啦
MILF
佢個樣咁多年都冇乜點變
星戰九故娘
Bandai Model Kit
架Razor Crest 好似幾正

The Mandalorian Razor Crest (Silver Coating Ver.) Model Kit
PRE-ORDER Estimated to arrive 3rd Quarter 2021

The Mandalorian Razor Crest Model Kit
PRE-ORDER Estimated to arrive 3rd Quarter 2021

The Mandalorian Beskar Armor (Silver Coating Ver.) 1/12 Scale Model Kit
PRE-ORDEREstimated to arrive July 2021

心血來潮,Lunch hour 去灣仔
咁就入左Anakin 同 Obi Wan

唔好問我幾錢,我冇問冇睇擺低錢就走
嗰間野肯定起碼貴一舊
我睇唔到我唔知道我唔清楚
買咗就算,唔好深究
錢就洗咗

J左就J左,冇得收番
echo喺團隊嘅定位係咩
已經有個it喺到
問得好
睇最新一集之前諗
睇完就知了。。。
可唔可以分享下?
你未睇咩...
第三章

即使Quinlan Vos唔係喺陵廟出世,但係呢度喺佢由細到大生活嘅地方。佢跑過每一條走廊,穿過每一條柱;喺圖書館入面瞓過晏覺、喺冥想堂入面學識寧靜;喺應唔應該比試嘅地方撩交打、做架兩,佢通通試過。每一個絕地總會嚟過呢度。對Quinlan嚟講,每一次跳上梯級,行入寬敞嘅大堂,都好似返到自己屋企咁。

佢好滿意今次同老友拍住上破獲Sheb嘅黑市交易。可惜,佢哋一上返飛船,一切嘅滿足瞬間幻滅。回程Coruscant途中,Desh——全名Akar-Deshu——凝重咁同佢講述Dooku向Mahranee發動滅星。Vos都唔知可以講啲咩安慰佢。而家成個星球落入分離主義軍手上,所有Mahran都會被視為極端分子,就地正法。一星一族人,不出幾個鐘頭經已淪陷。

Vos同Desh報到嘅時候,Kenobi回應中嘅焦急,並唔係因為機件問題;隱隱晦晦嘅用字更令Vos決定連見議會嘅靚衫都唔換就去見佢——查實家下呢件見老友都有啲失禮。啱啱打完場交,成身都污糟邋遢,明明最好沖返個靚涼。唔怕,佢捉到Obi-Wan出嚟問清問楚之後實有機會。

就算佢而家出任務幾個月到一年都話唔埋,呢度個個都識得佢。Vos見返熟悉嘅面孔,笑得好開心。佢不停咁同人擁抱、擊掌、握手,連佢都有少少擔心自己會......

「同平時一樣,遲大到,」Kenobi帶諷刺嘅口吻咁講。
enginee仔都有分hardware同software嘅
小妹係淨係睇動畫嗰類
已經講到好白
Hottoys隻Rey Rey買唔買多隻好?
又好似冇咩意思
買多隻做咩好
玩黃劍咋,啱啱睇完價都係算,好貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞