STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 6

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
ahso仲係raada呀?
我覺得rex似係透過ahsoka做中間人先搵到嗰煩膠兩姊妹
Wolffe 有冇講佢點樣整走個Inhibitor Chip?
仲未食書嘅話,呢個時間Ahsoka應該係喺Thabeska摺緊.

兩姊妹照道理係Ahsoka介紹畀Rex,打聽Coruscant/Core Worlds嘅消息去搵其他兄弟,但唔等如Rex有透露Ahsoka無死到。可能只係講咗晶片嘅事,想繼承Ahsoka遺志去幫有需要嘅人之類,再拉佢哋入反抗軍(雛型)

如果真係食書,就等於Ahsoka早咗一年做Fulcrum,負責networking;但係就無咗心態轉變、同要再解釋白光劍點嚟。到陣時動畫化vs六師弟我先考慮下下咗啖氣

私心嚟講,就算幾想見動畫Ahsoka,更加介意為客串而客串同食書嘅風氣
未就係,係Thabeska比人招見下都嚇到走佬,仲咁照搖周圍走搵fd子咩
有提過fives 咪算係咁 當初fives 同echo 2個一齊升Arc trooper之後係echo係監獄比人話陣亡先 最後先到fives比人射死

rex 同echo傾計個幾句野 正正係同fives 最friend 既echo講先有意思

題外話 今集rex 成集無帶過頭盔咁濟 好少可唔帶頭盔打交今集好睇過前2集好多 前2集都係dum波鐘
rebels成套都無帶過咁濟
Rebels 成套無提過bad batch播rebels個陣 應該未稔住整bad batch動畫

應該係出完clone war s7 見bad batch隊野受歡迎同埋clone war依類動畫先吸引到人睇 先順水推舟再開套劇比佢地
應該冇拍出黎啫
可能bad batch 隊人最後冇好結局
好似rogue one咁做咗撤底既犧牲但ep4to6提都冇提
但又見
準備食書都似
係都唔出奇
wrecker真係好好笑
Star Wars 日常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞