STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 6

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
有無人有追War of Bounty Hunter
元朗yoho mall 7-11 有4本

唔該晒你地
但今日唔得閒去搵
聽日去望下
希望你買到
好人一生平安
“Use the force Grogu” Obi Wan
“Use the goddamn force you motherfucker” Nick Fury

Anakin 呢段係咩版本嘅事
咁樣好似冇輸得咁柒wo
紅色光劍
同人版本
War of the bounty hunters
第八章

Vos一直都以為Ventress話佢「唔夠快,唔夠狠,再做好啲」係講笑。點知,艘船起飛先一個鐘,Ventress就設計好一連串嘅體能訓練計劃,除咗跑步,舉重呢啲基本嘢,梗係唔少得同佢單對單嘅格鬥練習。諗到呢度Vos真係忍唔住大笑。

「我真係以為你講笑,」Vos講完就一手將平板扔向Ventress,佢一手捉住扔返轉頭。

「乜你覺得我講緊笑?」

終於買到
恭喜yoda b

抽中Ep4
Grogu

返去慢慢J,我用左三晚先J完
第九章

「你遲到喎,」坐喺孖一三間烏燈黑火嘅酒吧到嘅男人咁講。佢著住一件皮草背心、風褸,一身賞金獵人嘅裝備。兜帽下面係一雙銳利嘅雙眼,佢把聲柔和得嚟有教養,同佢成身邋遢嘅裝束相反。

「你唔等得啫,」Vos答。佢揖個酒保,指向同枱客隻杯。唔使一陣,一個滑捋捋鐵皮、紅噹噹嘅機械侍應就擺低一杯酒喺枱面。拋低一個計算好嘅電眼,個機械人就轆走咗。Vos呷咗啖,正如佢所料,杯酒一啲都唔啃。Kenobi有任務在身嘅時候都唔鍾意叫啲太濃烈嘅杯中物。

「我係㗎,」Kenobi話。「而且唔止我一個咁諗。議會嗰邊都開始畀壓力我。你同Ventress搞成點?有無啲咩進展?」
[註12] Oba Diah/Pykes:見TCW 7.06
[註13] Spice/香料:即毒品(星戰式合家歡婉稱),多數為礦物類(Pykes旗下產地Kessel,見TCW 7.06)
[註14] Illustrious Imperator (按維基):凱旋將軍,又譯為大元帥、統帥等,起源於古羅馬的一種頭銜。軍隊的總指揮官、皇帝等意思;按三合會術語譯作龍頭
[註15] Black Sun:Falleen族犯罪集團,見TCW 5.15
睇到開始鍾意 Ventress
太好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞