STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 6

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
䁽咗幾頁係介紹clone trooper 都幾詳細
覺得$80都抵 幾多資訊咁
不過未睇晒 返工返到攰都準備瞓 放假慢慢睇
第六章

Vos都習慣咗俾人話佢唔識見好就收,但係咁樣講嘅人冚唪冷都唔了解佢。佢的確知道幾時要咁做。例如依家就係一個收手嘅最好時機——起碼中場休息下先啦。Ventress眼角高到根本溝通唔到,起曬槓咁,要畀啲時間佢冷靜下,然後再試多次。

Vos諗極都諗唔明。佢明明幾鍾意今次個角色:英俊瀟灑聰明靚仔,幫得手嚟仲口甜舌滑。好啦,個「角色」其實同佢本身個性格無乜分別——除咗口甜舌滑嗰部分。
尖沙咀大把
幾間711 同報攤都有
我收工去買都仲有
超值
本來唔打算買
感覺咪又係上網都有嘅資料
但見成本書勁厚
好底買
內容都勁詳盡
無後悔買
美中不足係個封面係軟皮
我行左兩間就比我買到
正常
唉 個皮有啲甩甩地
可能我個邊孤兒仔
唉 我叫人幫我睇下出面有冇 我自己個頭真係唔見有
Clone Wars 有一集 Obi wan 去搵佢情人 Satine Kryze
有問亦都有答話「唔知呢條係乜水」

https://youtu.be/N94Ii10CuNE

但Mando S2 Boba 就話自己同老豆都係Mando
知唔知仲有冇
我印象中jango只係扮mando,but who knows post ep4/6 mando都滅咗族
Jango可能係冇再跟creed姐,S2 boba都有講佢套甲係一代傳一代同都知啲creed,可能係TCW總督唔熟唔識先話唔知Jango邊個尼
不過真係任佢寫都得
Btw BS 6inch Rex普版好似reissue?
可能Jango係俾人割蓆
咁即是應該話總督唔承認係 Mandalore 以外生活嘅Mando, Jango, Death Watch 等等一概當佢哋唔係自己友

啱架 所有係EP1之前、EP3-4 中間、EP6-7 中間 嘅內容都係任佢寫
應該類似Death Watch咁
第七章

Vos已經估到爆開門之後會見到啲咩,而且已經準備好。點知Ventress一嚟就衝埋去,一腳西中Moregi中路。呢一腳踢到佢跌落地之餘,仲痛到令佢完全無還手能力。今次佢無再走,反而走到去到Vos預視到嘅一對Rodian母子前面張開四隻手保護佢哋。

「唔好傷害佢哋呀!」
[註11] Banshee/喪妖號:Banshee係愛爾蘭神話中嘅預兆死亡嘅報喪女妖。飛船模型於Rebels 2.08 Blood Sisters重用,成為賞金獵人Ketsu Onyo嘅同型號飛船。附圖如下:

https://youtu.be/TyojTJdpyTA

原來外國有人講覺得呢幕係致敬天安門tank man
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞