STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 6

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
[註16] 岩蚤/Lava Flea:於EP III首次登場,由Sang Jun Lee設計。附圖出自Eric Tiemans:
Rogue one 有個好癲嘅成就
成套野入面所有角色,包括每一個路人,只要佢冇喺之後嘅故事有戲份基本上都100%死亡
香港人鍾意炒嘢唔係第一日既事
乜都有得炒
喺戲院睇到冇大團圓結局呆咗
本身以為男女主角會走到點知佢哋攬住冇走
睇到消息Mandalorian s3延期 即刻入嚟睇睇
係咪因為炒咗大隻妹 有好多位要重作過?
好似因為obi用緊個場所以未拍到
吓 因為呢個理由…?
其實而家傳緊好多個講法
有啲話其實唔會有mando s3變做boba 接力
有啲就話佢接咗The Last of Us就唔到個過期
有s3 但變左最快今年年底先開機
依個係PP親口自己講
Sw唔似得mcu啲期度好晒
改來改去搞到小道消息特別多
mando彈起成個部署都亂晒 最開頭話會拍4季 睇黎都會改
等下我唔介意,咪L亂鳩加D後傳原素落去

留意番,加就大家都知要加,但唔好

亂鳩咁加

屌你老母Rian Johnson 要幫佢執幾多年屎呀陷家產
依家都係要等高地拍曬先會run機 但要預番明年年尾上
等到既年尾book of boba出年多兩套過下癮先
屌係喎 又到星期五
今日終於唔使返工
已經去到完全唔記得咗有
啱啱仲諗無啦啦做咩講佢
我都係可能覺得bb做到集集打任開始悶
冇乜劇情可言
佢做任務得黎又build唔到一個另類嘅星戰世界觀又唔講下kamino啲陰謀,頭兩集都話講下blockchain啲人,想換走啲clones

呢兩集乜都無
第6、7集啲場景靚到
工廠、船身嘅金屬同舊化
今集啲水 (對比番十年前Kamino戰役)
一wide shot光源靚到同concept art一樣
睇住每個season lighting同texture進步好感動
真啊 crosshair都唔知去咗邊
本身我expect大半個season都係crosshair隊elite squad會去追殺bad batch
而家打下普通任劇情描述根本就0推進咁 冇乜意思
S7啲畫面都好正
換咗enginee呀嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞