STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 6

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
呢套仲有小說
好期待呢套,畫風好正
ig有人屌 都痴痴地
又唔係lucasfilm自己整 外判出去嘗試下唔同genre不知幾好

係咪我問題
我覺得麻麻喎
STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 7
https://lih.kg/2603772
唔同風格同畫風姐
有啲畫風我都唔太岩 但多啲小品嘗試 試多幾個storyline都好過大製作但成品成舊屎咁
都係嘅
寧願佢玩吓呢啲都好過下下寫柒正史
第十八章

Vos又遲到。Kenobi照舊坐喺1313嘅酒吧等緊佢。有朝一日Vos準時出現,Kenobi都唔知自己個心受唔受得起咁嘅驚嚇。

時間一分一秒咁過去,人影都唔見。等咗差唔多兩個鐘,Kenobi飲到口都淡,勉強放咗啲嘢落肚。最後,佢放棄,撳著個通訊器。

「Obi-Wan大師,聽到你搵我,好出奇。」

「Yoda大師,我......我有個問題想私底下同你傾下。」

「咁陵廟,你返嚟。再講,我哋。」
「準備好未?」Ventress講完就拉掣,喪妖號隨即跳出超空間。「望實通訊台。」

「無問題啦,」Vos答。「希望Sumdin個密碼得啦,唔係今次好快就好好玩。」

「唔怕,Sumdin做嘢好有交戴。而家過緊個密碼。」
設計圖
第十九章
(編按:本章場景Raxulon廣場設計/完成圖見#900/TBB 1.10)

「兩位唔好意思,我想搜下你兩位身,」大隻佬保安接過請柬咁講。

Ventress望住保安雙眼,笑住咁答:「我可以收埋武器喺邊到先得㗎?」佢指一指自己套衫。

保安笑一笑:「你可以收埋武器喺邊到先得㗎?你走啦。」

Ventress對住保安單一單眼就行走。Vos有樣學樣咁同個保安「建議」類似嘅嘢,一樣唔使檢查就放走咗佢。「Dooku啲保安咁水皮㗎,」Vos細細聲咁講,拖起Ventress隻手翹住自己手臂。

「佢口氣大到以為唔會有原力用者敢嚟呢度搞事,」Ventress答。
各位巴打入坑無耐
想問下其他普通mando著緊既唔係beska?
Luke之後會唔會再出現?
mando第三季有冇話預測走向會點?
日系風好正wor
希望係配返日文 唔係我驚我精神錯亂
應該似忍者Batman 咁,日英語音
武士風都幾正

開始有幻覺佢拍過Star Wars電影
呢排好多StarWars memes 都有佢
玩prequel meme,玩到翻身
for family!
原本唔想睇FF
而家有D興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞