STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 6

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
正常發揮姐clone wars未又係差唔多
佢個鋪陳係世界級
其實出Tarkin 應該估到, 但當時好入戲
然後Rogue one 逐個犧牲, Vader 追殺, 最後帶出Leia 同點解ep4 叫A New Hope

痴撚線好正
反而Loki 好好睇
In Dave and Jon we trust
真 純粹S7同mando搞到期望太高
其實當初未睇都知會有Vader
但純粹諗住佢係會出一下之後就冇
點知佢最尾竟然俾咗場action sequence我
仲要有埋leia 跟手直接連番去ep4
從來冇對輝神失望過
Mission 式散打
所以rebels個時俾人話悶,咪同clone wars一樣
係去到啲長篇故仔好睇
導演版唔會死全隊啦
rebels嗰陣我係儲埋一次過睇
今次即刻追就硬係到喉唔到肺咁
要出導演版都出 EPI9 先 🤤
唔要,當成個後傳冇發生過
其實S7中間同mando中間都係咁上下
除咗mandoS2
Rebels儲埋一個season睇係唔錯
其實去到S3,S4就真係集集精彩
不了
Rebel 唯一敗筆係寫到帝國智障咁
出動到 Thrawn 都搞唔掂啲 Rebel cells
搞得掂就唔會有ep 456
thrawn唔好彩撞到兩個jedi,再加白仔插手姐
S3 finale 無bendu 出應該收咗皮
S4 唔係白仔要ezra開門,又係一早收咗皮
同埋Thrawn幾勁都好,佢下面成班都係白痴識調兵,都要啲兵有腦

根本成個帝國立國個下就已經內鬥緊,無人理過班市民

炒炒炒炒你老母咩炒
咁都有得炒
第十章

「你咁靜嘅,」Vos喺佢哋準備起飛嘅時候咁講。

「我無嘢好講。」

好明顯,Vos有。「我知,我都好唔安樂。我哋不嬲都係去刮啲人渣監躉,而家要去救返人哋老婆仔女,係有啲唔習慣嘅。」

「佢出得起錢,我咩人都會幫佢刮。」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞