STAR WARS 星球大戰 新 集中討論區 6

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
Delta Squad 少減個狙擊手
Crosshair 係一個狙擊手
有冇可能。。。
書係最易改
其實有你可以細心睇下 影住tech個頭個陣 下一幕係echo同tech傾計 左邊係omega 同wracker 個幕

echo有指住tech個頭 再指住自己個頭 姐係我個都remove左咁解

仲有 Hunter 同rex 最後傾計個到 hunter近鏡頭 紅頭帶下邊 有露塊做完手術既白色紗布出黎 不過好細塊 你要細心睇先睇到 因為得個角仔 但明顯係紗布黎
咦係喎 唔細心睇都唔覺
好中意佢同hunter好kindhearted 好重情義
講野好似小朋友好打耳
my head~~~
仲有隻公仔
反差萌
今集叫做入返啲主線
16集會唔會有一半係mission式單元
睇到一半我覺得佢係想拖長幾季來寫
Hello there 片場照
雖然都睇唔到d乜

見到都熱
冇插過,應該係你記錯咗
最尾係 Jesse 同其他ahsoka trooper 嘅頭盔

Jesse套ARC甲同頭盔都好撚正
第十一章

[註17:Black Sun Fortress by Wayne Lo, 5.15 Eminence]

Vos一直沿住建築咁望向上,望到最高處,唔止愈望愈覺得呢棟嘢唔老嚟,仲發覺自己浪費咗好多時間做啲同目標完全無關嘅事。就例如,呢座黑日堡。成坐嘢大到好似壓喺採礦基地同貧民窟上面,而層遞嘅建築自己本身就係一座城市。守衛叫呢間做「屋」,講到呢度好似一間普普通通住人嘅屋。不過呢間「屋」,就坐落喺碉堡心臟嘅高塔頂。由中心嘅塔頂伸展出去,沿路都有好似眼睛咁嘅探射燈,監視每一吋土地。

佢同Ventress喺雕堡嘅邊緣綁好岩蚤,然後選擇一條較為安全嘅路潛入去堡嘅外圍。靜雞雞行到去一個倉庫後面,Vos拎起電子望遠鏡掃視下塔身。

「同佢講一樣,重兵駐守,」Vos低聲咁講。

[註18] Nexu:大型貓科食肉動物,EP II Geonosis鬥獸場中一隻野獸,又見於The Bad Batch 1.02 Cut and Run
我見到中環仲有milk 星戰ver
劇透
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞