[KPOP] K-POP 2021討論區(49)

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
好正路 成世都要活係bts既陰影下
咁又未至於要以偏概全
我都唔會因為呢兩件叫enhypen柒頭團啦
呢啲咩計劃黎
咁樣圍毆自己友
有防彈加持
講真無防彈係師兄 唔會一出道就紅覺得太過一步登天掛
其實txt個圈係咪有9成都追防彈?
934同535覺得幾好
呢個真
Treasure 都好岩慚
屌你老尾咁你唔早d發癲
告鳩牙安嘛一早
點解要等到人地復出拍綜藝先搞鳩佢

求下條癲婆放過安宰賢等咗咁耐先出翻嚟
統稱做班英文名笑撚死
呢頭拎份所謂陳述書出嚟狙擊人 嗰頭就話件事已經過左去 祝福佢 精神分裂?
今日新綜藝出街就即刻翻炒件事 話唔係特登都冇人信啦 扮咩寬容啊屌
拍攝節目時把正中間的座位讓給後輩的宋仲基

宋仲基:達啊,你來坐中間
(把中間的位置讓出來)
(自己移動到最角落)
宋仲基:反正我鏡頭一定最多ㅎ

來源: theqoo https://theqoo.net/1965781429

1. 暈,他真的好有風度,真的很體貼ㅠㅠ

2. 他說的也沒錯ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

3. 天啊,怎麼對男生也這麼好,真的罪大惡極,該怎麼辦啊

4. ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 宋仲基也很懂綜藝耶 ㅋㅋ

5. 超有senseㅋㅋㅋㅋㅋㅋ

6. 真的有成熟男人的感覺了ㅠㅠㅠㅠ

7. 宋仲基有罪

8. 哇,太帥了吧,如果我在現場的話會直接愛上他ㅋㅋㅋㅋ

9. 我好想在哥哥的人生中留下污點啊

10. 我看到這段的時候也覺得印象很深刻

11. 他還故意開玩笑講自己坐哪都沒差,讓坐中間的人不會有太大的壓力,真的很有風度

12. 又甜又帥

13. 雖然是善意的行動,但又假裝不善良ㅋㅋㅋㅋ

14. 他在'Running Man'的時候還是一個什麼都做不好的可愛少年,現在已經是哥哥了呢,和我結婚吧

15. 啊,我又陷進去了

#宋仲基 #SongJoongKi #송중기

(轉載請註明出處,謝謝~)
仲基
想知韓網評論風向係點
難得安宰賢出返黎
車sir有個望望吓有啲勛仔feel…
睇Theqoo無人罵佢呀
同埋今日單野係Youtuber爆出黎唔係具惠善爆
具惠善出IG都支持安宰賢
個body都有啲接近
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞