[KPOP] K-POP 2021討論區(49)

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
佢老味最尾幾集文森佐爛撚到唔係睇宋真係棄,咁青靚白淨都咁型
旴旴你無事麻
佢啲演技好一般喎,我感受唔到佢嘅霸氣
覺得係個編劇勁啲,佢筆下啲男主角個個都開外掛咁
俾曹承佑演嘅話會仲有魅力,可惜佢係做西西弗斯哩太垃圾
宋仲基將出演Heize下首新歌MV

Psy (老闆)大力讚賞Heize這次全詞曲創作的專輯,也苦心思考適合這次主打曲MV的演員,找了許久想到了宋仲基,雖然彼此並不是很熟識的關係但還是硬著頭皮向他提案了,結果宋說平時就很喜歡Heize的歌所以就欣然答應出演了!
宋生好撚正
冇睇過佢任何一套劇
已經拎定籌排隊做宋太
睇劇應該會更迷
我對佢本人無咩興趣, 但佢做嘅角色, 佢都會做得好有魅力
佢啲演技好一般喎,我感受唔到佢嘅霸氣
覺得係個編劇勁啲,佢筆下啲男主角個個都開外掛咁
俾曹承佑演嘅話會仲有魅力,可惜佢係做西西弗斯哩套垃圾
但係我覺得佢演技好得 (不過曹承佑就唔洗講啦!)
連我嗰個有少許唔鍾意佢嘅阿媽都要講佢好得
我到依家都無法忘懷姜馬陸(善良的男人)嘅魅力
不過呢啲野都係見人見智啦!
我勁精
Kingdom仲要出幾多次事
唔慳啲錢daddy 邊有錢cb
宋中基又唔高又唔多頭髮 成日覺得韓國呢啲青靚白淨又唔高嘅明星到咗三十幾會無乜吸引力 但而家35好似重型過後生咁
留真好撚正
聽住句I don't knowwwwwwwww
真係好青春熱血
琴日接觸,今日就驗,咁嗰結果一定陰性架喎,唔自我隔離等於鳩做
Simply KpopTBZ兩個加拿大人做mc 又要再去驗武肺

Simply Kpop驗咗兩次 家陣Kingdom又驗
要無事
ITZY首新歌24HITS已經爬到上24位,今朝最高實時排名14位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞