[KPOP] K-POP 2021討論區(49)

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
Stayc後續曲打呢首好正 又係全開咪
https://www.youtube.com/watch?v=N62TRj8GF34
Sorry唔係好熟
點解itzy 會無後補?
因為itzy先第一週?
累積夠 下個星期應該係itzy拎
TXT同Skz都未拎三大台 俾佢哋拎先
TXT衰係cb 時間,次次都撞啲前輩,如果唔係已經攞咗
慎入
TXT音源係新男團入面最好嘅
咁咪好囉,如果連燈讚嘅話一早收咗皮
點踩法
佢哋實力又ok 樣又ok 歌都ok
有咩好踩係咪前wnw衍生團fans踩咋
今次CB撞防彈
TXT 其實好慘 就算啲成績幾勁啲人 都一定會叫佢哋做 防彈師弟團
個陣冇人叫佢地個名 淨係會叫防彈師弟團
講到好似阿豬阿狗只要用防彈師弟就會紅咁
明明佢地debut stage已經好好睇 歌又好聽
呢一代得牙辰同TBZ大三角加我夠打…
最仆街係啲記者 咩報導都係用防彈師弟團做標題
出道前都合理 畢竟要咁先有noise
後期d fans屌咗好耐 差唔多到上隻碟先會叫txt 出咗道兩年喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞