[KPOP] K-POP 2021討論區(49)

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
咩呀 shownu軟果張圖同00差唔多咁粗喎
果時啲人仲話幫韓國人平反到細J呢個稱號
張圖我耐唔耐攞返出嚟J一次
終於comeback
平行傻西fans會唔會好嬲
大家都係造假
佢地未紅到比人針對
仲有得出歌
因為唔係限定團
唔夠資源捧紅佢地
咁可憐就唔計較啦
相反我地有曬資源又紅
憑咩要我地解散
其實佢呢啲咁出名ig百萬人follow 但現實又好似無job揾佢
究竟靠咩揾食🤔 先排除晒賣淫嘅可能
係邊個ig?
以前大陸搵到錢 屋企家境又唔差
Somi
失蹤人口上水
又啱
Lm
【初動】 AB6IX mini 4輯 [MO' COMPLETE : HAVE A DREAM] 65,7**張

지난 앨범 초동​
200629 mini 2輯 [VIVID] 93,1**張
201102 mini 3輯 [SALUTE] 80,0**張
210118 mini 3輯後續 [SALUTE : A NEW HOPE] 51,7**張 ​​​​

【初動】 ENHYPEN mini 2輯 [BORDER : CARNIVAL] 384,6**張

歷史初動紀錄
201130 出道專輯 [BORDER : DAY ONE] 280,8**張 ​​​​

lm
咁都唔錯早幾日睇第一日銷量嚇親
前tara fans
但睇ig真係幾似比人包
無乜job接 但成日去旅行單人相 日日換名牌袋 唔係chanel就hermes
同某d ig 女好似
一係tara揾落好多 但佢果期賠錢都賠死
其他成員一定無佢咁富貴
可能有投資呢
以前真係幾紅 揾唔少
【Naver】李世英參加“健美大賽”並獲得2等獎
Tara得番智妍叫多d job
初初以為jae jae同佢係同一個人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞