[KPOP] K-POP 2021討論區(49)

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
洗唔洗咁串呀你
攞翻同代sm yg個啲比 jyp好似都唔同level (???)
同埋好似冇乜人吹奏?
普通人好似唔多知jyp邊個係主唱 主舞個啲?冇sm yg咁出
金泰宇
《#Kingdom#》第二次競演專業人士評分+自主評分+視頻點擊量+Global投票排名全部公開! (ps.第一次競演,第二次競演,最終綜合排名將在下期節目中公開) ​​​​

主舞都係係路人係好 由允浩銀赫泰民Kai 到Ten/泰容 應該冇人唔知邊個係主舞可能都有人唔知nct啦
但jyp係路人應該都唔知 例如有謙跳舞最好 身邊有人以為係jjp
又下集
睇produce都冇咁嬲,下集又下集係咪想等埋辰辰先公佈呢?
【Mnet】《#Kingdom#》Ep.7預告公開!三輪競演主題是“NO LIMIT”,舞台構成也毫不設限!由跨隊的全新分組帶來的rap-vocal-dance對決
記得泰容好似入社先第一次接觸跳舞?(有錯請糾正)
無底都做到主舞都幾respect佢 仲要真係跳得好 跳得有感覺
利申唔係fans
牙潛 你潛咗幾耐…
[閒聊] 剽竊韓文歌曲再申請版權的外國歌手

https://www.ptt.cc/bbs/KoreaStar/M.1620274668.A.861.html
真偷國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞