[KPOP] K-POP 2021討論區(49)

1001 回覆
18 Like 7 Dislike
唔講仲以為佢哋之間有勞資糾紛
依段感情自己覺得唔錯咪當回憶 差嘅咪當經驗囉 唔使一定指明邊個係受害者
咁出咗D乜問題就得佢哋先知喇
可能因為年齡?佢都唔細啦
如果真係照個個post嘅成員組合最細個個05喎
一黎就播陣雨
【韓網熱帖】trot人氣偶像#林英雄拍攝節目途中室內吸煙,引發韓國網友討論。這個級別的藝人瞬間被頂上熱帖 ​​​

https://m.weibo.cn/status/4633194311451143?#&gid=1&pid=1
食煙都咁靚聲算係咁
trot人氣偶像林英雄在室內吸煙的樣子被拍到,引起了爭議。

據演藝界透露,林英雄4日上午在TV朝鮮綜藝節目拍攝過程中,在某建築物內吸煙。拍攝地點是首爾麻浦區DMC Digital Cube,該場所是地上23層建築的室內,當然是禁煙場所。在禁煙場所吸煙違反了《國民健康促進法》第九條。林英雄在暫停拍攝時,在待機場所吸煙。此外,還捕捉到了他沒有戴口罩的樣子,這與同一場所的其他工作人員都戴著口罩形成了鮮明的對比。

最近藝人接連被確診為新型冠狀病毒或被分類為密集接觸者等,在電視台處於「超緊急」狀態的情況下,林英雄的這種行為難免會受到批評。廣播界的一位PD表示:「進行拍攝的攝影棚場所一般都是高價裝備,而且也有不吸煙的工作人員等,即使是待機場所,室內吸煙也是非常不合適的處事方式。」
另外,林英雄在上個月初晨練時腳踝受傷,戴著保護帶,正在恢復中並拍攝節目。
又有冇人燈中咗
小事啦
仲曳過我
重點係佢係室內食煙
甘正冇人講?
嚇親
嚇死人
知道啲演員食煙好幻滅
老雞咁款jyp啲造型...
想幫佢捽老泥
卡比獸係卡比咁叫 咁連登神獸點叫
i.o.i話想上綜藝
如果齊人救唔救到認哥收視
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞