【Disney+】The Falcon and the Winter Soldier 劇透討論區(5)

532 回覆
9 Like 4 Dislike
套劇都講咗,就算佢知道會有好多人唔同意佢做

佢都要照做
今晚先得閑睇 又唔太差啫
最失望係對bucky嘅處理
顯示到佢太廢 打戲又唔精彩
同日本佬嗰段交代得唔好

Sam靠把口 其實上集佢同bucky掉盾傾計嗰陣開始估到
佢地唔會認,但根本唔知自己實際係做緊呢樣野,現實都係咁
例如話sam大愛,steve點解從來唔俾人話?ca2死都唔還拖打bucky,infinite war整爆vision粒石換取全宇宙半生命都唔肯, wanda仲衰,thanos殺到埋黎都仲唔消滅粒石
佢地睇marvel睇hero唔想要呢種優柔寡斷既大愛,同時又想ca舉得起雷神錘
即係Sharon原本唔想整死博士
純粹想靠Sam痴返去政府到
點知信錯2個廢柴 冇睇實Zemo 比Zemo有機會射死咗佢
呢到有小小膠,為左洗底,咁大風險斷自己米路
Wakanda真係啱整黑色多D
一整多色 D配色差到
特別d"白色"用得唔好
唔洗話咩種族或者個人能力好唔好打
剩係成套劇有冇人有資格拎起雷神鎚都成問題

你要講資格但呢樣都fail 咁證明就只係一個普通人拎起盾牌
個種象徵式精神不復存在 成件事冇晒吸引力
最後明明柒咗 就上報serum廢我地開發其他項目啦
jw係正
不過Steve都好小拍佢同高官大庭廣眾公開講野
比較唔到
Karli只係個傻女
Zemo成最大winner
碎旗者似係"上山但唔識行 以為自己識行"
冇睇漫畫 都係未知個女人係MCU究竟係咩人
得Cap 4??
認啲乜撚
個個都有自己睇法㗎啦
人哋唔跟你嗰套覺得Sam夠班做美隊就喺度屈人racist屈人因為Sam唔打得所以覺得佢唔夠班做美隊

呢套嘢Bucky夠唔打得啦咪又係好多人鍾意睇佢
可以賴改劇本改到小咗描寫
原本個女人會喺Black Widow出現
肯定有新盾
佢似對盾有一份執著
7月先知
SHIT!!
件衫黑咗
被Steve玩弄
改做原本嗰個已死 更唔捨得
Loki我會幫你追埋 放心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞