【Disney+】The Falcon and the Winter Soldier 劇透討論區(5)

532 回覆
9 Like 4 Dislike
唔知係咪我睇漏咗

Sam救車嘅第一幕赤手頂住架車,
之後召喚啲機械雀幫手頂住。

比架車同個推進器夾住都竟然冇事?
其實唔難
明珠台唔算
Supersoldier對比之下太低級
想睇zemo搞thor wanda hulk dr strange captain marvel
好多時根本唔係膚色問題﹐硬係要屈去膚色度
黑豹CW出場型到我係男都睇到出曬水﹐黑豹個人的確係拍得差唔好睇咪屌囉;到IW同EG咪又型返做啲嘢正常返﹐邊有人屌?
事實係Falcon戲到Endgame為止已經唔係話討好吸引咁﹐套劇做主角一啲主角相都無重要咁撚難睇﹐完全無料做隊長﹐全身裝備人哋施捨嘅;個人能力無;領導才能無;高智慧又唔係;佢重有咩優點
真心痴撚線
睇故唔好駁故
我睇果時心諗
你都冇打血清
點出力都推唔郁架啦
套甲勁過iron man同黑豹
唔洗包住個人都頂到
咩no blonde no blue eyes講到steve當初係靠樣上位咁
段speech內容出曬事﹐然後演員又演繹得唔好
老實講,做戲黎講唔多唔少一定關事
你認為唔係因為黑人可能係真
但如果sam有呢d特徵會唔會好d

但anyway, 套劇係講呢樣,咪由佢咁講
你唔係,但總有人真係咁
以前係想Bucky Sam兩個一齊孭起captain呢個朵 而家真係冇可能
你係咪倒轉左 黑人先係加乘
佢想做返係因為政府太多衰野
內戰既美隊係自私唔係大愛囉
呢個真,內戰ge cap真係唔配拎盾
bucky望住呀sam啲笑容永遠好似笑鳩呀sam大愛撚咁
brie larson係雞係公廁
嘩你仆街喇
垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞