如果我 無學到《七傷拳》

701 回覆
176 Like 18 Dislike
Push push push

thanks

唔出文咪撚推POST LA
樓主食芝士漢堡

你真好

update 近況先

法國比班裝修佬過左一棟 不過都係衰老豆on9

依家明明要做嘅野唔多 手辦眼見野 佢地就係遲遲都唔肯埋尾

上星期四我去到現場睇 地磚搞掂 牆亦砌好
係差個屎坑未整 啲門未啪 牆紙未痴

呢啲兩三日功夫就完嘅事 佢地就係唔肯搵人做

結果到琴日 差唔多一星期 依然都係無變化

我都覺得幾煩下 但如果所有野都settle down 我一定會重開 唔會失蹤 斷尾 唔打

因為個故先去到岩岩第一個篇幅完..

多謝巴打支持
我會繼續努力
爛尾未
爛尾未

唔會呀 巴打請放心支持

多謝你日日都係到
今晚嘗試更新
今晚嘗試更新

等好耐喇
親愛的三少:

對不起呢,我是一個很自私的主人,連看著你離開的勇氣也欠缺,對不起呢。

往常在我身邊的時候,我竟然沒有好好地呵護你,沒有把你的撒嬌當成是一回事,對不起。

以往你向我撒嬌,在我身下扭捏磨擦,我竟然沒有好好地撫摸過你,沒有用手把你的毛髮挘順,對不起。

火警後,我們分開居住,把你放在母親的朋友家中,沒有好好珍惜與你相處的時間,對不起。

今天晚上十一時十分聽到你發生車禍的消息,我竟然不是在與你散步的那人,沒有把你牽著,對不起。

原來連醫治你的費用也沒有,那僅僅十萬元的手術費也付不出來,對不起。

沒想到在你離開後,我手指尖竟然會殘留你的溫度,對不起。

現在我滿腦子都是你在我的撫摸下而輕喘的聲音,嬌戇搖動尾巴的神態,楚楚可憐的討喜樣子,對不起。

我無法把你最後的光景與回憶中的你重疊,對不起。

對不起,我明明在照片中看到你不開心的面容,對不起。

在你離開後,我不斷流著與你在一起的淚水,對不起。

對不起,再多的對白我也對不起你的樣子,或許最後一程你是會想我陪伴著你走過,但對不起,我沒有勇氣看著你離開,我沒有勇氣面對你的遺體,我是一個很自私的主人,我很垃圾,對不起,對不起。

對不起呢,我是一個很自私的主人,連看著你離開的勇氣也欠缺,對不起呢。

致天國三少的一封信
求你原諒我
垃圾主人上
hi
對唔住
我本身應承左嘗試去出文
我真係好怨恨個天
係呢一年入面比左咁多苦難我
由屋 到狗
都可以係同一年中間失去
我實在太過崩潰啦
對唔住
如果時光可以倒流 我一定會先屌柒個八婆帶我隻狗出街唔帶狗繩 再屌柒個的士司機夜晚11點全速飛過斑馬線
出面個post見到
rip
出面個post見到
rip

今朝一邊打住道歉一邊滴水落部手機到
5點幾6點啦果時 我只係一路打一路諗起佢
平時嘅樣 認錯嘅樣 傻更更訓醒樣
到最後打完鎮靜劑個樣
你知唔知道佢打完鎮靜劑,成隻狗溫下溫下咁
而佢下半身又冇反應 郁都郁唔到,
個頭就不受控咁左右擺,
本身已經睇到心酸,
到佢見到我 依然左右擺但認得我
剩係用兩隻無力嘅手向前爬
然後抓玻璃 同平時嗲我摸佢一樣
我好後悔 好痛 好辛苦
一諗起呢一幕 我就忍唔住又泛濫
好辛苦呀7ss
出面個post見到
rip

到最後打完鎮靜劑個樣
個頭就不受控咁左右擺,
本身已經睇到心酸,
我好後悔 好痛 好辛苦
好辛苦呀7ss

生死有命呀
起碼佢走之前都見到你好好架啦
無謂自責啦 唯有希望佢係另一邊開開心心囉
我都有養狗 都驚呢日
留名
支持巴打
出面個post見到
rip

到最後打完鎮靜劑個樣
個頭就不受控咁左右擺,
本身已經睇到心酸,
我好後悔 好痛 好辛苦
好辛苦呀7ss

生死有命呀
起碼佢走之前都見到你好好架啦
無謂自責啦 唯有希望佢係另一邊開開心心囉
我都有養狗 都驚呢日

我開口比佢走
但我冇陪佢行最後一段路
佢會唔會嬲我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞