如果我 無學到《七傷拳》

701 回覆
176 Like 18 Dislike
睇左兩頁,唔多
感覺巴打想寫既 feel 幾似九把刀
熱血 mix 搞笑
但認真 可唔可以做少少 data research 再寫故,尊重自已時間,尊重讀者智商
公喜文識睇多電叻2年

屌你煩完未
睇左兩頁,唔多
熱血 mix 搞笑
但認真 可唔可以做少少 data research 再寫故,尊重自已時間,尊重讀者智商

例如呢
我個人樂於接受批評
btw 原意唔係想熱血搞笑 算唔算係文筆嘅失敗
樓豬
樓豬

走啦你 我認唔到你呀 唔好搞事啦
Live咗
睇左兩頁,唔多
熱血 mix 搞笑

例如呢
我個人樂於接受批評

個主角個格似小學生智商
咩作為一個絕世天才狂傲咁望住張三峰
正常人見到打穿雲都係 o 嘴開心,即刻擺 Po 咩料
氣又係搞笑..中醫都話無氣唔通要吸靈氣咩..靈氣比你修真架 ching
打裂牆都搞笑,你作粒仙丹比佢食左都好..
佢部牆係板間房定咩..
仲有2014年飲酒食煙上連登..2014邊有連登阿清
可能清會話平行時空乜乜77
做野嚴謹細心先可以有成績架
睇左兩頁,唔多
熱血 mix 搞笑

例如呢
我個人樂於接受批評

個主角個格似小學生智商
咩作為一個絕世天才狂傲咁望住張三峰
正常人見到打穿雲都係 o 嘴開心,即刻擺 Po 咩料
氣又係搞笑..中醫都話無氣唔通要吸靈氣咩..靈氣比你修真架 ching
打裂牆都搞笑,你作粒仙丹比佢食左都好..
佢部牆係板間房定咩..
仲有2014年飲酒食煙上連登..2014邊有連登阿清
可能清會話平行時空乜乜77
做野嚴謹細心先可以有成績架

sorry
本身係舊post 係高登開過斷左尾 依家copy 黎連登重出
改做連登冇留意時間係我唔著
至於靈氣呢家野我係架空存在嘅
好稀薄 隱藏係大氣之中 而高山會最易connect 到
最後因為主角住大埔村屋 所以佢就打裂少少

好細好細嘅裂痕
加上主角一早就有底係到 我後面會再提及佢老豆老母

狂傲呢啲就係主角自己個人格問題 我一直都會慢慢側面描寫 佢本身係一個社會人 心態都要慢慢改變咖 有得威果時一定會威一下

希望你睇完之後再比意見我
我會再跟進返
樓主加油
樓主加油

正皮支持
pish
幾日無入黎 進度依然
岩岩先收工返到屋企
今晚應該對唔住大家啦
嗰2千萬就算吧啦,封信有少少破壞左個故,搞到成件事個主線太造作,夾硬幫主角解決晒將來既問題

如果冇左你,我依家日日都咁撚攰嘅情況下,我根本唔會想打文,好彩有你支持我

去佐旅行無乜時間睇同幫你推post
加油呀,寫下寫下就會多人睇架啦
話事

如果冇左你,我依家日日都咁撚攰嘅情況下,我根本唔會想打文,好彩有你支持我

去佐旅行無乜時間睇同幫你推post
加油呀,寫下寫下就會多人睇架啦

我都去左啦
今晚飛
下 咁仲有冇文呀樓主
皮已正 油已加
下 咁仲有冇文呀樓主
皮已正 油已加

今晚打定兩三篇比大家
下 咁仲有冇文呀樓主
皮已正 油已加

今晚打定兩三篇比大家

等你
下 咁仲有冇文呀樓主
皮已正 油已加

今晚打定兩三篇比大家

( Show Blocked User - 辣椒(已殘) )

標題黨
咁都標題黨

雖然個標題唔出眾
但都十成有九成係故名呀大佬
唔通真係有人想討論我有冇學過7傷拳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞