iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (23)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
Smart keyboard folio 有d位用到殘爛爛地 但仲有保養
有冇得拎去換新當ac加錢咁
點用法咁快殘
太反光
30號準備狗衝 12.9 1TB 5G版
11" 保護貼係咪同2020 共通?
呢個正, 拎嚟睇youtube 時, 個keyboard 又可以拆鬼咗佢
30號會唔會搶到?
想買moft float 黎用但唔知新版11吋用唔用到
部2018唯有再戰一代
成套換成本好高
12.9又難賣
巴絲們既經驗係依個定magic keyboard好用d
magic keyboard除左貴冇乜缺點

除咗貴之外我零投訴
但佢出新一代就報廢真係唔撚得
Touch pad 可以再大啲
不過都冇位再加大
有冇用緊iPad Pro既可以幫手試下
Nowe 可唔可以multi task?
唔知用trackpad 而唔用magic keyboard 個touch pad會唔會爽d
係拎出街麻煩d 分開兩舊野
我覺得佢隻料太痴塵…
想問我上年買左部ipad 2020年版本

今年見ipad pro 2021版本出m1晶片

依家個心1516緊買唔買好,平時都係玩手機game 多, such as MOBA既game多。

平時唔畫圖,只打機睇股市同Netflix 多
依家唔知點好。
slim folio用咗一年
依款靚好多,又有touchpad
上一代(?)我拎過上手, 好大舊, 同埋唔可以齋用kb 唔用套, 本來當時都有諗過買, 睇完拎實物上手就無買了
都好小心 apple forum都有人有咁嘅情況 d邊邊位起
2018真係好正,用左3年到宜家都完全冇覺得outdate
完全冇需要買,除非你真係好想要mini led
仲要12.9吋先有mini led
要睇返巴打佢係用11定12.9先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞