iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (23)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
係 覺得有啲細
咁你個袋唔係淨係裝部ipad嫁嘛 仲有其他野 裝埋一齊就重嫁啦
我依家用air 3 得10.5 split mon真係眼都殘
split mon 功能都係係12.9吋上先有用d 屏幕上方空間多好多
11吋睇到眼都殘
如果你配埋keyboard當半部工作機 買11吋一定後悔 開個outlook 隔離開safari search野 己經想死

所以唔洗諗直接2018 11 上今年12.9
11" split mon 垃圾嚟
Same 2018 11準備上新12.9
用喼裝
我兩部都買左 試過之後真係各有好壞 之後賣左11再買12.9 magic keyboard
用得舒服緊要過拎得舒服
計埋magic keyboard 兩部機先差350g左右
當袋多大半支野飲囉
用得magic keyboard好大機會都係放係枱到用
重量當然無所謂
但係唔用keyboard拎上手玩就有分別喇
要睇下係邊樣用得多
terms and conditions寫得都幾清楚
你邊句睇唔明可以再cap上黎問
你慣左拎電視出街?
MacBook都有15吋啦
送咗個magic keyboard黎然後又要等多幾個星期先到部 iPad
做咩咁快買定 我都諗住等佢shipped先上apple買
宜家買都六月中先有
想等開賣
不過我教育價 唔知同唔同步
Jot note 一定12.9
11要放大縮細,好煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞