iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (23)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
最緊要係個價錢相差唔遠
我記得之前iPad air 係3000尾 如果佢呢部都係嘅話咁就會合理好多
左右split唔係隻隻都得咩?
定係唔係講緊呢樣
apple排到6月中
有冇人知係csl訂 幾耐先有
個sales話到貨第一時間畀我
邊個話Apple care 無論邊日買都係由activate 部果日開始架

啱啱我隻apple Watch 買左兩個月補apple care 佢話保到兩年後既今日

定買是iPad 既Apple care 係另一個玩法?
而家好多app得但唔係隻隻得
eg Amazon app 就唔可以split view
Brydge 好似有新keyboard compatible with 舊款既iPad pro 12.9, 仲要有trackpad ,不過係行Bluetooth
我有買呀
原廠個cover我覺得唔穩陣
所以買埋keyboard
唔會呀
做嘢我會用返macbook
睇你本身有無notebook/desktop做野
會預幾多時間用部ipad
Luna 有得用手指touch screen side car 一定要apple pencil
少少
平時上網 睇YouTube都會用返keyboard同trackpad做control嘅
但唔會用佢嚟日打夜打囉

本身我自己做嘢唔需要成日打字
然後我又幾鍾意大部分人都好憎嘅蝴蝶腳keyboard
我覺得magic keyboard同蝴蝶腳唔會好打咗好多
而且明顯比較嘈
請問有冇人收到風,今年 back to school 係咪都係 7 月 9 號 開始?

不嬲係60日內補買,再計兩多年比你
用smart connector 始終好啲
藍芽有時用用下會斷
之前有位巴打仲話咩60内邊日買都係果個日子夠期

唔記得係呢個post定watch post啦
上年係幾年冇搞之後嘅第一年搞返
冇人知今年有冇
有無ching知門市幾時有得撚下新機?
你預21號啦 第一日出貨
都唔係, 我去咗apple問, 可唔可以幫人買 , 例如幫仔女買, 佢話得.
不過前提係真係要有職員/學生證, 佢有機會check 你, 或者整機都要用.
冇, 冇得提早
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞