iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (23)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
啱啱買左啲dbrand
諗住自己今次應該唔會買殼用
所以買啲貼防佢花算

有冇人之前用過dbrand skin 有冇咩評價
如果Netflix 會download戲offline睇
買大穩陣啲
pin
有時啲藍精靈都未必熟
有sample砌上去自己試最好
琴晚?
Cls部部12.9送貨都已經排到6月中
呀寶
順手提一提
如果有巴打豐澤買機
佢會sale 你豐澤保險
係伏黎一定唔好買
係,優惠去到4月30
我網上買直接送屋企,豐澤保養梗係opt out la
講多少少
上年我中左伏 痕巴打提完先知中伏 要落鋪嘈先肯退錢
佢講到好好咁 你打電話佢就會上門幫你收去整 整既錢豐澤比
但佢冇講到豐澤會cover 既只係機價既一半
上apple 個網睇下。以ipad pro 11為例
6399 爆mon 整 3929
姐你你買完佢個豐澤保 自己仲要比多9舊水
ac+ 再任換都係328
自己買一部
再去鋪頭痴上去試吓
上面位巴打講得好岩買之前好多幻想 又提高生產力又代替laptop 買完發覺做乜野都唔方便 得翻煲劇
我一直都FF 係因為冇買埋Magic Keyboard 先會咁 (你諗下如果你有部Surface Pro 但永遠唔駁keyboard)
但買埋個total cost 就太高
iPad 1TB 16GB RAM 你真係用得著?
屌買錯左moshi vercase 12.9吋 2020版,唔撚知2021 版用唔用得到 爭0.5 mm 希望用到啦
surface pro都起碼係desktop OS 只係差個keyboard
iPad 加埋keyboard都仲差好遠
請問如果美國買嘅Magic Keyboard,我香港iPad Pro ac+ 可否保埋佢?

見美國Amazon減USD100 好抵
本身已經好鬆 仲差0.5mm 唔太樂觀
Case就難講啲啦⋯
呢度已經係兩類用家
1 form factor 唔方便或配件太貴
2 OS limitation

你撈埋2去1嘅情況衹係複雜咗個use case
pro 10.5諗住換pro 11 2021
不過諗緊落貼定cover好…..
上一部就剩cover
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞