iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (23)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
即係得唔得
LTE+銀色嘛
我㩒呢個都係5月
你轉太空灰已經7月
或者轉齋wifi都係7月
隻新keyboard顏色個個買銀色
又好少人另外插多張電話卡
2021個部士多有冇得睇
Download > edit on iPad > save back to iCloud
or you can download it to iPad and store that locally
聽落好似128 會好啲
叫咗csl幫我留機

通常csl依d第3方幾耐先有機?
10.5 個mon 接觸不良係咪通病來,但升左iOS 14好似已經好左
最後決定
2021 11' 5G +magic keybkard +apple pencil
其實iPad都好難買錯
入門/air/pro/mini一出新款
官方就會將同系列落架
On9買錯左取消左張單
再買已經再遲半個月先送到
moshi 三角摺幾好用
收貨人一定要一模一樣名
無寫叫2021
但第一版已經寫住"...by the Apple M1 chip"
另外apple 官方其實係叫3rd GEN
apple,不嬲得最新買
反而想買舊版搞到要尋寶咁搵
係唔係要同一張單買ipad, keyboard and Apple care個Apple care 先會包個keyboard? Thx
唔洗,上年部12.9 喺csl買,keyboard跟Apple,買完ac+之後打返上Apple登記返keyboard就ok

https://www.apple.com/hk/support/products/ipad/
唔係亂嗡,係Apple自己真係咁寫
中英文係唔同譯法
落到舖頭我地都係同客講由買AppleCare起2年
即係如果你係第59日買,就係有2年59日保養期
好耐以前的確係無論幾時買care
個care都係由開機第一日計
所以早買care早享受

後來轉咗邊日買care就邊日計起
直到舊年年中我買過兩件嘢apple嘢
都係趕deadline第59日買
攞盡2年59日保養

唔知幾時又轉番最舊時個規矩
今次係咪好多人持有2018換定係本身冇pro先換
我就2020pro用多年幾再睇下部M2先換
到時出左先換比較明智,而家都係未知之數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞