iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (23)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
跟住好快就下年3月出新
放左佢

Air夠你用啦
太空灰色iPad pro 11” 同白色magic keyboard會唔會唔襯?

有冇sleeve推介?
12.9 iPad pro 2020 4代 有無清貨價?
連教育價$7199都買唔到
睇股市 10.5吋 夠唔夠睇?
的圖會唔會太細?
其實唔夠,所以想買部大mon睇戲/睇股
10.5 應該同11差唔多大
照咁睇好似直接買12.9比較好
我覺得有啲難度, 如果唔係1tb/6gb, 其他都係得4gb ram, run macos 真係smooth? 雖然我部mba 都係得4gb ram
我指2021個部,因為有8gb ram,硬件夠
2018 1tb開心使用中
2018 12.9 64GB開心使用中

iCloud 2TB同mbp iphone互通真係好方便
其實往年iPad會唔會好難買?一開售要搶先買到?
通常一出周街都買到
貴,唔同電話 ,未必個個人一定需要用
忍唔住即刻入手,Trackpad面積好似仲大過Magic keyboard ,而且進化到同Magic keyboard一樣全部位都可以撳隨時拆走keyboard又可以保護到iPad真係好正
而且今次得574g終於輕過Magic Keyboard
如果你開賣日用app pickup多數都買到

之後難講
因為舊年iPad成日on99斷好耐貨(又唔係holiday season,又唔係小朋友開學搶iPad嗰期)
可能同武肺搞到啲廠收哂皮有關
我意思係我4月30號,用apple store app買,等送貨買唔買到?會唔會又要搶?因為已經好多年冇買過iPad
我都係, 諗諗下keyboard 無咩用
認真做野就用notebook
準時少少入去買應該OKAY, iPad 唔使搶啩, 始終無人炒
我次次都係佢出嗰陣先去街買
256gb 12.9“ WiFi 8799 + Apple care+ 1049 + Apple Pencil 929 + Combo Touch 1798 = 12574 好甘但又好想換
想換1TB
1tb 好正 有多成倍ram 但我應該用到壞個日都用唔盡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞