iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (23)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
上網買啦
會jot note,唔貼mon貼係咪冇咁好?
要貼嘅話,邊隻好?
嘩……ching我同你一模一樣情況

我仲慘,想trade-in 不過現場叉唔到電唔俾trade,返到屋企又叉到喎

之後拎埋成set充電去俾佢,佢地都話唔可以收
你慘過我喎,我都係粒電好快用完先去genius bar check
跟著佢同我成部機reset,而家用落好似正常左好多
我都係咁,充到100%就咁擺喺度一晚都會無咗30~40%

Reset完都無用,最後拎去外面放
10.5 pro 係近年 ipad 一個伏黎
用係無問題
但係壽命短一大截
勸大家如果呢一刻仍然用緊嘅好早日 trade in
因為現在已進入夏天
部機會響你唔為意時發熱過量燒印咁你都過哂保望住個白印喊都無用
paperlike 係咪first choice?
Store有Walkin未?
notebook睇唔到note?
iPad寫嘢呀嘛
想快啲睇到個 mini led mon 咩效果
五千幾咁不如直接買新 pro 11 $6399
一pack係咪好似五個?我想試但又驚唔啱用好浪費
如果你唔介意我可唔可以同你散買一兩個?
或者收到講吓用後感,我再諗吓
10.5pro仲係用得好地地電池健康89%
off topic 好想買iPad mini + cellular ,明知好可能下半年出新
有冇巴打可以阻止我
IPad mini 出新只係個傳說
士多有得撚新機未
睇嚟巴打唔係想阻止我

其實我仲有部iPad Pro 2020 11" 本身買返嚟諗住出街用
但真係唔得,太大部結果屋企用多。
不過屋企平時都用macbook, 成件事fail
講左好耐會出新 rumours 上年講到依家

利申用緊mini 5 lte
床上出街用係幾方便嘅
不過個bezel真係好礙眼

想入pro11
同埋睇你接唔接受到個spec
Se2好似仲勁過mini5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞