iPad Pro 2020 & 2021 用家討論區 (23)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
用緊2018 ipad pro

想換因為mini led, 但我會睇埋wwdc先

或者希望年底會有macbook用mini led,咁可以唔換ipad
對我黎講呢部最吸引係M1同8GB RAM
希望下部會轉埋design
Ipad pro有排唔會轉design
當佢一轉,keyboard 同pencil 都要出過
同埋以apple性格,個design 緊係有幾耐用幾耐

如果要轉design,我只係諗到摺得既ipad
唔使大轉既,條邊用鑽石切割(iphone 5咁樣)前面mon底指紋再出其他顏色
Mon底摺紋大機會唔會用係ipad

俾我會加係magic keyboard,好似iMac咁
IPAD 128GB根本唔夠用
咁就要焗買keyboard不過佢個機頂指紋暫時仲係Air 4獨有
想問下pipetto官網買套係咪會有人送上門
到底11定12.9好
應該會抄下notes
用緊11吋就咁囉
打橫打直都要放大

睇你放咩啦
唔知12.9 係咪唔洗呢
利申無ipad
冇用icloud?
用緊2018 iPad Pro 11“,第一次無咩意欲換,原因如下:
1. 有smart keyboard,如果換機又要換埋好貴
2. 想要mini led 得12” 先有,好似好大部
3. iPad OS始終未取代到MacOS
4. 我唔係重度使用2018 iPad Pro 仲好地地
想玩下3D game&睇片睇戲
而家入iPad pro 2020定2021 好?
A12Z係咪都應付都Adobe app 剪片&繪圖?
M1最大提升係咩?

sor小弟用緊上代iPad mini,想試下pro
冇乜經驗所以請教下
屌 一次過買左機& applecare+
蝕撚左59日
用背囊就直接12.9 肯撚定唔會後悔
Budget 夠一定2021。效能計,2部喺今時今日係無分別。但你諗下買部ipad 諗住用幾耐?過返357年後,到時有無分別?
我想用2年左右,而家貪佢大mon
mini-LED同OLED果隻黑色有冇分別?
都有少少介意漏光
想請問係咪直到呢一刻, 就算iPad pro 2020 都係睇唔到YouTube 4k hdr 影片?
到香港都係hkpost
搵日去試下11同12.9 split個分別先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞