【LiHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯V

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
clockenflap 個IG有人shout foals, two door cinema, 呢d咪已經請過囉
老實講
我對今年clockenflap冇咩期望
我鍾意果啲根本唔係香港主流
clockenflap 個IG有人shout foals, two door cinema, 呢d咪已經請過囉

水哥有冇期
老實講
我對今年clockenflap冇咩期望
我鍾意果啲根本唔係香港主流

cock n fap請都冇咩主流嘢啦
不如估本地請邊隊

水哥有冇期

有, 十月尾完北美tour

水哥有冇期

有, 十月尾完北美tour

有水哥即去
不如估本地請邊隊

不如大家有時間都拋十隊出嚟
虎哥上年寫左邊十隊?

你指我?
我上年想睇YLT 跟著佢哋就第一次來香港

認錯人sor

我又唔喺blogger國際巴 無啦啦寫咩嘢

Broken Social Scene
Atlas Sound
Mina

是但一隊來我請你睇又點話
不過我記得阿和前排出過個post話想睇mono就去clockenflap
不過我記得阿和前排出過個post話想睇mono就去clockenflap

不如估本地請邊隊

本地band應該係wow and flutter冇玩果啲
不如估本地請邊隊

本地band應該係wow and flutter冇玩果啲

anwiycti去冰島個fes
新post呀

年頭先黎完咁快又黎

年頭先黎完咁快又黎

所以唔知佢係真有其事定係純粹因爲被人com檔所以搵隊hit band做例子呻下

年頭先黎完咁快又黎

所以唔知佢係真有其事定係純粹因爲被人com檔所以搵隊hit band做例子呻下

去Clockenflap就唔睇哩啲啦 個場一定唔多女 得啲毒撚喺隔離 不了

年頭先黎完咁快又黎

去Clockenflap就唔睇哩啲啦 個場一定唔多女 得啲毒撚喺隔離 不了

我要個場多令仔就ok

年頭先黎完咁快又黎

我要個場多令仔就ok

自膠 原來Mina disband咗好多年

Spotify 打Mina 會search到好多唔關事嘅嘢

https://open.spotify.com/album/1A3k74BTNRGzqbgYZ03eEE

Rock, Post Rock, Krautrock

又一隊變咗只能回憶嘅樂隊
【LiHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯VI
https://lihkg.com/thread/276275/page/1?ref=ios

樓鹿話冇心情開
https://lihkg.com/thread/276275/page/1?ref=ios

樓鹿話冇心情開

樓鹿話冇心情開

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞