【LiHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯V

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
Clockenflap喺冇lineup嘅情況下已經開始買飛

真係痴撚線
一隊都唔知就叫人買飛

仲要唔知有咩抵到

你食撚屎啦買學生飛嘅就

學生飛都唔見得平呀今年

越黎越貴

真係痴撚線
一隊都唔知就叫人買飛

啲音響都唔知會唔會衰過上年

上年啲音響真係世界級

今年又係中環?

真係痴撚線
一隊都唔知就叫人買飛

仲要唔知有咩抵到

你食撚屎啦買學生飛嘅就

學生飛都唔見得平呀今年

同上年差唔多
不過學生好在好遲都有early bird price
我上年去之前一個禮拜先買飛都有得平

真係痴撚線
一隊都唔知就叫人買飛

仲要唔知有咩抵到

你食撚屎啦買學生飛嘅就

我窮你幾多呀
上年好似LCD變咗chemical brothers, Die Antwoord變咗MIA
上年好似LCD變咗chemical brothers, Die Antwoord變咗MIA

希望今年有番lcd
中環嗰場咁垃圾 今年無YLT哩啲巨band真係唔鬼去

唔知點解覺得會有the national或者slowdive

唔知點解覺得會有the national或者slowdive

我聽日幫你問吓佢哋有無期啦

十一月The National喺歐洲tour緊

Slowdive同The National我plan左九月尾十月頭去英國旅行睇埋佢

Clockenflap唔該請Kendrick Lamar同Frank Ocean
翻炒Flying Lotus或者Nicolas Jaar都冇所謂

Slowdive同The National我plan左九月尾十月頭去英國旅行睇埋佢

Clockenflap唔該請Kendrick Lamar同Frank Ocean
翻炒Flying Lotus或者Nicolas Jaar都冇所謂

今年Clockenflap我想睇Broken Social Scene,同啲鬼妹一齊跳吓同大合唱吓都幾爽 佢哋啲歌又啱啲hipster 一齊睇

十一月頭National喺巴黎
咁即係又少咁啲巨band可以請
咁即係又少咁啲巨band可以請

睇檔期slowdive, LCD, AF暫時都仲未叫做冇可能, the national就冇
屌仆街俾she's a liar liar洗左腦
http://www.hmv.com.hk/goods/1035721.html

(Indie) 尹光今日出精選
5CD單碟價
http://www.hmv.com.hk/goods/1035721.html

5CD單碟價

每隻碟都有theme

會唔會出vinyl boxset

5CD單碟價

每隻碟都有theme

咁撚平

5CD單碟價

每隻碟都有theme

咁撚平

仲要好多堅嘢

5CD單碟價

每隻碟都有theme

咁撚平

仲要好多堅嘢

精選碟都有過百首歌

9up都唔做下功課
美式足球好正

話說舊年成大班friend知佢地去日本
就話籌旗幾十個都要請過唻
其中一位積極到聯絡曬中港台各地搞手
各方表示有興趣
結果一問tour agency就覆一句
「佢地無期」
收左我地皮
只能講句好彩當年有係美帝睇左

5CD單碟價

每隻碟都有theme

咁撚平

仲要好多堅嘢

精選碟都有過百首歌

indie之鬼
美式足球好正

話說舊年成大班friend知佢地去日本
就話籌旗幾十個都要請過唻
其中一位積極到聯絡曬中港台各地搞手
各方表示有興趣
結果一問tour agency就覆一句
「佢地無期」
收左我地皮
只能講句好彩當年有係美帝睇左

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞