【LiHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯V

1001 回覆
8 Like 1 Dislike

Dirty Beaches - Drifters / Love is the Devil
Genres Lofi掛

真人好靚仔

唔係標準典型果種靚仔
但好有型

係超級有型,痴線

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1882213905369472&id=1782570092000521

而家係咁樣

Dirty Beaches - Drifters / Love is the Devil
Genres Lofi掛

真人好靚仔

唔係標準典型果種靚仔
但好有型

係超級有型,痴線

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1882213905369472&id=1782570092000521

而家係咁樣

好靚仔
我一見到張相就like
變撚咗gay po
變撚咗gay po

今日好滾動

竟然比我放飯落樓時候
撞到Self
今日好滾動

竟然比我放飯落樓時候
撞到Self

相都無張 你話你撞到David Bowie都得啦
今日好滾動

竟然比我放飯落樓時候
撞到Self

agger
今日好滾動

竟然比我放飯落樓時候
撞到Self

agger

你撞到個frd會唔會無撚啦啦拎起部機影鳩佢呀仆街
今日好滾動

竟然比我放飯落樓時候
撞到Self

agger

咁我又唔會 不過如果落街食個飯俾我撞到偶像 我都會上網留個言嘅 若然當時心情唔太激動 都可能會記得順便影張相
今日好滾動

竟然比我放飯落樓時候
撞到Self

agger

咁我又唔會 不過如果落街食個飯俾我撞到偶像 我都會上網留個言嘅 若然當時心情唔太激動 都可能會記得順便影張相

Self唔係高登個巴打咩
今日好滾動

竟然比我放飯落樓時候
撞到Self

agger

原祖樓主
今日好滾動

竟然比我放飯落樓時候
撞到Self

agger

原祖樓主

由頭到尾都喺講梗佢
高質巴打唔可以喺偶像?
iPad Pro買10.5定12.9好

又眼殘錯post
今日好滾動

竟然比我放飯落樓時候
撞到Self

agger

原祖樓主

由頭到尾都喺講梗佢
高質巴打唔可以喺偶像?

無野係唔得架,唔洗咁大反應
今日好滾動

竟然比我放飯落樓時候
撞到Self

agger

原祖樓主

由頭到尾都喺講梗佢
高質巴打唔可以喺偶像?

佢喺舊登上左水

又眼殘錯post

又準備變硬件台
今日好滾動

竟然比我放飯落樓時候
撞到Self

agger

原祖樓主

由頭到尾都喺講梗佢
高質巴打唔可以喺偶像?

佢喺舊登上左水

Link?
今日好滾動

竟然比我放飯落樓時候
撞到Self

agger

原祖樓主

由頭到尾都喺講梗佢
高質巴打唔可以喺偶像?

佢喺舊登上左水

Link?

http://m.hkgolden.com/view.aspx?message=6714595
第六頁

agger

原祖樓主

由頭到尾都喺講梗佢
高質巴打唔可以喺偶像?

幾時有大反應?
網上嘈交好易會變成會錯意抽錯水曲解原意
唔好嘈交啦聽下碟算啦

BTW 準備訓住晏遊火車河
Bandcamp有咩ambient野推介
唔好嘈交啦聽下碟算啦

唔貼Spotify link啦 貼吓碟算啦,我好撚多都賣咗,無咩貨賣

Balago - El Segon Pis
Foehn Records

Electronic

夠晒indie,Spotify有248monthly listeners

巴打你熟Kranky,應該好多Ambient 嘢你都睇唔上眼

利申:俾人屌吓 學到嘢或者使到自己反思吓,不知幾好
唔好嘈交啦聽下碟算啦

未喺Bandcamp搵過呢類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞