【LiHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯V

1001 回覆
8 Like 1 Dislike

Nicolas Jaar - Sirens
Deep House

智利仔冇得頂
我心目中男神第二把交椅

有冇買呢隻刮刮膠

唔捨得刮
我都電一電:

FKA Twigs - LP1

Deep House

智利仔冇得頂
我心目中男神第二把交椅

有冇買呢隻刮刮膠

唔捨得刮

我唔捨得買
SHOW ME A DINOSAUR - SHOW ME A DINOSAUR
( Russia)

Blackgaze/ Post Black Metal/ Post Rock

https://www.youtube.com/watch?v=OrJPyqXeuvM

幾啱聽

Deep House

智利仔冇得頂
我心目中男神第二把交椅

有冇買呢隻刮刮膠

唔捨得刮

我唔捨得買

咩係刮刮膠
SHOW ME A DINOSAUR - SHOW ME A DINOSAUR
( Russia)

Blackgaze/ Post Black Metal/ Post Rock

https://www.youtube.com/watch?v=OrJPyqXeuvM

靚paint
有興趣自己搜購

Deep House

智利仔冇得頂
我心目中男神第二把交椅

有冇買呢隻刮刮膠

唔捨得刮

我唔捨得買

咩係刮刮膠

佢個封面有一浸白油, 送一個銀仔俾你刮走浸白油

Deep House

智利仔冇得頂
我心目中男神第二把交椅

有冇買呢隻刮刮膠

唔捨得刮

我唔捨得買

咩係刮刮膠

實物圖

Deep House

智利仔冇得頂
我心目中男神第二把交椅

有冇買呢隻刮刮膠

唔捨得刮

我唔捨得買

咩係刮刮膠

實物圖

d人話毎銀仔喺個封套入面游走, d白油會自然流失, 你得閒郁下隻碟

Sleep party people - LINGERING
希望佢地快d再黎啦

唔同晒
( Russia)

LM待聽

有冇買呢隻刮刮膠

唔捨得刮

我唔捨得買

咩係刮刮膠

實物圖

d人話毎銀仔喺個封套入面游走, d白油會自然流失, 你得閒郁下隻碟

個mechanism流流地
啲油好實
個銀仔又唔識郁(當你直放隻碟入櫃
所以係刮唔甩
今年有咩music fes ? 英國果啲全部line up 都好撚shit

Glastonbury 都shit?

其實唔錯
唔洗1個鐘就賣Q晒D飛
係冇上年primavera咁痴線

買唔到飛呀嘛,又要reg, 買果時又唔知lineup 重要搶

有冇買呢隻刮刮膠

唔捨得刮

我唔捨得買

咩係刮刮膠

實物圖

個mechanism流流地
啲油好實
個銀仔又唔識郁(當你直放隻碟入櫃
所以係刮唔甩

放成堆碎銀入去
Alt-J 果幾隻新歌又唔錯啵
咁你地介紹下D"出名"Post Rock好冇?小弟我真係聽得少

想當年Matryoshka係我暗戀既女仔post係xanga既band黎
直接推左我落深坑

識好少囡囡會聽sad野

細個個陣係 所以變左暗戀對象

Sleep party people - LINGERING
希望佢地快d再黎啦

佢地算唔算黎得都多?

希望佢地快d再黎啦

佢地算唔算黎得都多?

同Suede比應該唔算多

希望佢地快d再黎啦

佢地算唔算黎得都多?

Suede嗰啲拍住本地歌手開紅館咁嘅次數…

sleep party people 我記得都睇左兩次

希望佢地快d再黎啦

佢地算唔算黎得都多?

Suede喺香港開得密過陳奕迅容祖先

希望佢地快d再黎啦

佢地算唔算黎得都多?

Suede喺香港開得密過陳奕迅容祖先

希望佢地快d再黎啦

佢地算唔算黎得都多?

我都記得係
( Russia)

謝謝分享,這個我很喜歡。
現在每天都把你們介紹的專輯聽一遍,資訊爆炸中。
( Russia)

謝謝分享,這個我很喜歡。
現在每天都把你們介紹的專輯聽一遍,資訊爆炸中。

我都話留名待聽
https://showmeadinosaur.bandcamp.com/album/show-me-a-dinosaur

隻膠好華麗

痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞