【LiHKG】【Indie】此時此刻,你在播放哪張專輯V

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
美式足球好正

咁快完場??

巴打真係幫呀絲打買咗飛?真係連登有愛

冇wo
但估計係佢去左睇

原來真係講緊運動果隻美式足球
美式足球好正

咁快完場??

冇wo
但估計係佢去左睇

唔是
原來日本啲show好撚準時開始
美式足球好正

咁快完場??

冇wo
但估計係佢去左睇

唔是

國際仔衝出來柒 真喺拉都拉唔住
美式足球好正

咁快完場??

冇wo
但估計係佢去左睇

唔是

我就係r爆頭
上面幾個充分演譯九唔搭八

結婚搵你做司儀都唔知會唔會叫錯新娘個名

8月去行阿爾卑斯山脈十幾座大山要籌多幾個錢
有一大堆碟放有冇行絲有興趣?

有我執個list出黎

瑞士係好撚貴, 巴打要賣身家

結婚搵你做司儀都唔知會唔會叫錯新娘個名

Clockenflap喺冇lineup嘅情況下已經開始買飛
Clockenflap喺冇lineup嘅情況下已經開始賣飛

可能要睇下賣成點先睇下請到咩人

Coachella 2018都賣緊, 不過至少佢有公佈headliner (Beyonce)

真係痴撚線
一隊都唔知就叫人買飛

真係痴撚線
一隊都唔知就叫人買飛

啲音響都唔知會唔會衰過上年

真係痴撚線
一隊都唔知就叫人買飛

仲要唔知有咩抵到

Coachella 2018都賣緊, 不過至少佢有公佈headliner (Beyonce)

Beyonce夠哂吸引啦
唔知出年要搵咩人去match埋收音機頭同喇嘛個級數
arcade fire+Kanye west?

真係痴撚線
一隊都唔知就叫人買飛

上年啲音響真係世界級

真係痴撚線
一隊都唔知就叫人買飛

同感, 唔係expect full line up但至少俾幾個名出嚟先好賣飛

不過有d話咗嚟都甩底

Beyonce夠哂吸引啦
唔知出年要搵咩人去match埋收音機頭同喇嘛個級數
arcade fire+Kanye west?

極大機會AF同LCD

真係痴撚線
一隊都唔知就叫人買飛

上年啲音響真係世界級

今年又係中環?

真係痴撚線
一隊都唔知就叫人買飛

同感, 唔係expect full line up但至少俾幾個名出嚟先好賣飛

不過有d話咗嚟都甩底

你上年飛左返香港睇?

真係痴撚線
一隊都唔知就叫人買飛

上年啲音響真係世界級

今年又係中環?

yes

真係痴撚線
一隊都唔知就叫人買飛

仲要唔知有咩抵到

你食撚屎啦買學生飛嘅就

真係痴撚線
一隊都唔知就叫人買飛

仲要唔知有咩抵到

你食撚屎啦買學生飛嘅就

學生飛都唔見得平呀今年

真係痴撚線
一隊都唔知就叫人買飛

不過有d話咗嚟都甩底

你上年飛左返香港睇?

冇啊但有留意同有fd去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞