[JFT96 全力爭四] 列斯聯 vs 利物浦 1

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
無追 post,想問問其實歐洲足協有幾衰有幾 cap 水,先搞到有球會想自己搞部聯賽?
粒花生越嚟越大粒
係睇邊面縮先
歐聯新制通過在即 球壇反應負面

【Now Sports】歐洲聯賽冠軍盃是球...

https://sports.now.com/home/news/details?id=33076648711

Now 體育 - sports.now.com
好心熱阿讓番個位比鈀拜啦
唔知醜
幾時輪到條畜生出聲 快撚d躝啦 前四都入唔撚到
鈀拜春袋比人鏈住左冇得參加牙
讓乜撚
成舊野根本唔應該存在
參加歐超

全部聯賽變二線

球員力爭上游,利趁機一口氣收入包皮,夏蘭特
你係咪香港人黎係資本主義社會生存咁耐仲未明會點玩?
如果佢係用nba玩法,當你係果12個老闆
if真係搞得好,姐係有人睇,賺緊大錢,咁你會唔會比人入黎分錢呀
如果加新球隊入黎,增加既利潤唔夠賺多左,反而分薄左d利潤,你係果12個老闆,你會唔會比佢入呀
好似本身預18隊
我估會肯比埋果幾間
應該忍咗uefa好撚耐 成年球迷唔撚比入場 隔兩個位 一定要戴口罩咪得囉 淨係比入場都賺返啲啲錢啦起碼
球迷唔畀入場關uefa撚事
如果搞得成 我諗對睇波既熱情會劇減
咁關邊個事?
各國政府呀
咁NBA有冇新球隊加入?
你講開nba
我以前都會睇下籃球依家已經無睇
原因係個賽制實在太唔吸引
永遠都係個幾廿隊波互撼了無新意
排包尾個隊有選秀權可以輪流下季返生
有咩好睇
坦白講

係可預見既未來暫時都唔會有新team
屌,頭先問錯Po
搞成咁仲洗唔洗爭前4
姐係簡單講,可能會有新加入,但唔會係發展得好而比人join, 係發展得唔夠好,先會增加球隊黎增加競爭性
姐係12隊賺大錢點會比其他人分錢,係賺得唔夠多,先會加人入黎增加個利益
btw岩岩睇話預計仲有3隊會join
以前一開波好似得十幾隊
其他全部後join
今次我哋真係踢咗最後一場歐聯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞