[JFT96 全力爭四] 列斯聯 vs 利物浦 1

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
佢哋share嗰次唔係女足球員?
足球應該有地區性 下下大戰無意思 最大問題係歐聯仲想愈開愈多比賽
全部X洲足協都係仆街 為左賺錢啲國家隊比賽年年都搞但球員又唔洗佢俾人工 咩撚野歐國聯 FIFA又唔撚理
歐聯賺錢就靠呢啲隊 分比弱隊都算 中間食水太深 最有號召力就係呢啲大球會 實力又最勁(熱狗 阿狗唔計) 夾埋飛起佢無可口非
搞到nba心底真係唔想搞得成super league但支持拎黎要脅搞鳩fifa 足協
搞ESL個12隊剩係想飛起現有既歐洲賽
冇話要飛起本地賽
係UEFA同本地足協冇錢分先反枱炸
老實講而家本土賽下下都迫害強隊好好睇咩
去打而家歐聯歐霸要鏟雪又好睇啦喎
啲東歐中歐中亞隊個場又爛打法又爛仲要遠
二舊屎 是旦揀一舊
冇聯賽踢點搞 垃圾利咪分分鐘成季0Win?
老實講從球隊球員角度飛起而家歐州賽一定係最好
一黎呢12隊保證到高水準,有平台比你發揮
一黎交通時間短,多啲時間抖
球隊分多啲錢有多啲錢買人同提升待遇
長遠會迫到呢啲隊進步架喎
隊隊都淆無得贏所以咪加埋二隊米籣同二隊倫敦入黎玩囉
阿熱西還西,搵錢黎講,都排得好前
BUT禁國家隊,係罰9個球員定國家理性咁諗,D國家無灑勁人,玩1-2界國際賽就會屌啦
每季踢得24場,好撚過英超38場+2隻杯+歐聯仲未計人工應該高左
啲足總濕鳩囉,平時抽咁多油水,一時冇哂啲油水就反枱
又唔肯檢討下自己啲濕鳩野,換得3個人又VAR迫害強隊
越黎越趕客
歐霸分組賽6場,淘汰賽9場打到冠軍分得千零萬
呢啲咁既賽事真係比狗屌
咁本土果班都冇方法入到去踢呢個聯賽?
錢就係得咁多 一邊多左另一邊一定少左 資源集中哂呢啲隊 到時呢班隊 出二隊黎都打都得啦 最後變左NBA
twitter大戰緊,好多股東屌人叫fsg out
睇精華,錫菲聯降班戰好似見到布包皮有出。
本土聯賽都仲係有佢重要性,本土聯賽唔打得好啲難啲吸fans,同埋而家歐聯係賺好多錢,但好多去哂啲足總身上,UEFA呢啲吸血鬼吸走哂球隊應有既錢
而家只不過係撥亂反正
出年搞多個比歐霸再次一級嘅比賽
得英超好少少維持競爭力肯分多啲錢
但係其他足總啲錢一係就唔分(意甲)
一係就落哂係某幾隊身上(西甲)
而家武肺搞到啲球會叫哂救命
國米冇錢出糧意FA幫手都冇
如果有番啲錢對呢啲球會都係好事
人就啲強隊出但係足總完全唔幫人搞掂啲問題
邊有咁便宜既事架
X洲足協全部都係仆街係共識
依家係討論緊呢個聯賽本身既問題,因為FANS 多所以有份入黎踢 阿狗今年一舊屎咁都入黎踢 更加有籍口聯賽HEA 踢 仲要肯定係永續 咁公平?
講真
Cash is king,個球壇幾時有公平過
鏝城洗咁多錢買人夠哂唔公平
PSG擺明唔跟FFP都冇後果啦
唔通又好公平啦喎
唔好唔記得門票都係一大收入
本土聯賽鳩踢仲邊有咁多人入場
係而家武肺先冇收入
而家的確係唔公平
但係搞得成單野只會更唔公平
而且係毀滅性傷害
英超除左有join果6隊
其它係全部含晒撚
而家版頭排名係啊仙妓左右/前面果d以後只能永遠排係呢6隊後面
咁既聯賽真係仲有價值?
而且貧富差距只會愈拉愈開
到最後連細球隊都冇乜錢培育新人
係成個球壇含家產
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞