[JFT96 全力爭四] 列斯聯 vs 利物浦 1

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
Happy 26th Birthday to Divock Origi! Partying face

157 appearances
35 goals
11 assists
Trophy Premier League 2019/20
Trophy Champions League 2019
Trophy FIFA Club World Cup 2019
Trophy UEFA Super Cup 2019
先26歲

佢應該算係實力最廢但又做到球會傳奇既利球員
戰術有少少害咗佢,踢4231佢應該無而家咁廢
鬼唔知四冠王最好咩
機會成本下 聯賽/歐聯最重要
今季算係咁啦
歐人八強 好過上季
聯賽就第2-4 沒有分別
星期日都要做野 無人性嫁屌
#LFC have no intention of improving the terms they have offered to Gini
鏝前場得牙路唔敗家咋喎
同F9比啊
星期日一個人有咩好做
高普二季咪入咗兩三個杯仔final不過輸晒
你都係想打丁姐
真係前四先算
老母
雲迪克(Virgil van Dijk) 1991年7月8日(29歲)
韋拿度姆(Georginio Wijnaldum) 1990年11月11日(30歲)

其實兩者都係差幾個月 點解會同雲迪克傾續約韋拿度姆就咁低薪呢?
你又知低薪
都係適合時機搞搞條中場嘅
佢都30歲
渣部車出街兜下女囉
利物浦最新向韋拿杜姆開出一紙3年新約,人工增加40%至10.5萬英鎊,無視Gini提出的核心要求——新約年期4年。

講真韋拿老母依4-5季 全勤咁制. 夏天你清晒基達/OX/馬迪普/奧力治 咪有人工出比韋拿老母囉
1個韋拿杜姆多過 基達/OX/馬迪普/奧力治依4場友上陣次數啦

雲迪克講緊成190K
同埋韋拿度體能咁好又少傷
踢到34 好似米拿咁 原全唔係問題
睇戲
米拿老母最多留一個
老母就算留低之後應該都係做sub既角色多,即係米拿而家既角色
唔覺老母會肯而家就做呢個角色
始終30了,係時候諗下未來rebuild條中場線
我諗fsg唔開肥約既考量應該都係差唔多
唔重約一個未來幾件重心諗住佢打後備既球員
佢要求4年 好合理
做正選踢到32 之後33-34先做輪換囉 好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞