[JFT96 全力爭四] 列斯聯 vs 利物浦 1

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
估唔到唔唱得獎歌 反而比班歌手好似show咁做出嚟係咁正
真係好好睇
French government intervenes on issue of European Super League: “Emmanuel Macron welcomes the position of French clubs to refuse to participate in a European football super league project threatening the principle of sporting merit.” (RMC)

精彩
好精彩 有心搞嘅show樂迷係睇得出
好撚肉酸呀成班吸血鬼
法甲杯葛歐超...
有冇諗過UEFA先係最大隻吸血鬼
有冇師兄可以解釋下歐超聯個概念係點 點解無端端要搞 UEFA 又點解咁反對吹到violate sporting spirit

又黑暗又貪又霸道
咁呢個無否認
搞唔搞得成都好 至少嚇鳩下英超同uefa就啱㗎啦
UEFA貪錢貪到歐聯歐霸都唔夠
仲好意思串人搞新LEAGUE
過兩年又整個第四級歐洲賽事
俾八弟踼
大家都係吸血鬼,人地棟多支旗想多一份就反,啲聲明又夢想又傳統又乜又柒
可以咁講,依家呢super league啲錢應該係平分,最多發起依家league個4隊同winner攞多啲,一定多過打而家歐洲賽
武肺搞到歐洲經濟咁差,依12隊一定會想要super league多過而家歐洲賽
UEFA and Florentino Pérez came to an agreement to change the format of the Champions League and not go on with the Super League project, but Real Madrid's president worked behind the scenes and managed to convince 12 teams. He 'backstabbed' Ceferin. (Source: @abc_deportes)

利迷組織一定反,FSG點拆彈?
第一單球飛加價,第二單上年furlough,兩次都讓步,今次唔知點搞
唔知啲股東仲撐唔撐fsg呢
話哂都為利物浦帶嚟咗咁多榮耀喎
twitter見到有 不過fsgout多好多好多
咁撚多強隊玩
洗鬼自己諗咩
調返轉諗
阿車曼鏝熱都玩
你利狗留返係英超有咩意思?
我信唔會。

因為係聽晚
但足球始終係球迷主導 班鬼佬反到咁 如果有大型杯葛行動 我唔信會照搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞