[JFT96 全力爭四] 列斯聯 vs 利物浦 1

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
有歐超聯分番筆應有既錢,你估啲弱隊仲入唔入到呢
剩係搞歐國聯,又搞第3級歐州賽就知啦
根本連歐霸都唔應該有
今年已經踢到五癆七傷
再加密真係死人
為左要「公平」
要班球員去打啲唔夠級數既東歐/中歐隊
搞到啲球會勁攰,之後傷哂
錢就要同班垃圾大家一齊分差唔多
真係越黎越趕客
https://sports.now.com/mobileweb/news/details?id=33076648711&fbclid=IwAR3RYQPkQAoLJWZ5MeL3diZVEQCbcR4F80d2wFY3xvBjDIjH4RkzZg_Ns3I

屌之前不如睇下uefa幾撚on9先
為左賺錢冇野做唔出
真係勁撚仆街
歐國聯嗰d真係戇鳩到震
糧又唔係佢哋出
球員個運動生涯有咩事佢哋又唔會負責

為左要「公平」
要班球員去打啲唔夠級數既東歐/中歐隊
搞到啲球員勁攰,之後傷哂
錢就要同班垃圾大家一齊分差唔多
真係越黎越趕客
咁快
啲大球會唔打 又無人睇
而家咪飛起你歐洲足協囉
重新掌握番自己命運
失眠
唔係好明你哩句講乜
唔好講錢先
我只係覺得周不時有李城西咸哩啲打入top4入歐聯 大球會成績下滑 先係足球趣味所在
無咗哩啲有咩好睇 就係咁
學期都同香港唔同
好簡單,本身UEFA係歐州賽係抽左好多大球會應該要得到既錢,當呢啲錢重新落番係大球會,咪可以去擴軍/換勁教頭
冇錯,細球會入到歐聯係有趣味既,但係呢啲球會好多冇咩fanbase,佢地所得到既錢好多都係痴住啲大球會既名氣得黎。而好多Fans都係因為大球會先睇比賽,如果佢地捧個隊冇入歐聯,自然歐聯就少左人睇,帶黎既錢就會少左,咁搞法個惡性循環就會出現,少左球隊想爭歐洲賽,因為冇錢又要付出咁多,而家歐霸咪係,強隊出輪換陣都輕鬆上到淘汰賽,越黎越少人睇,最後分到既錢就會少左
實有架
到時啲本土班霸想搵多啲自然會想加入
最多叫你交底幾千萬入會費先
我記得候利亞嗰時已經有提議過搞咩g20?
差不多廿年前
我都就嚟脫離香港嘅學期
事實的確係如此
但係抽錢係UEFA嘅問題 唔係現在足球體制嘅問題
依家直情係剝奪細球會往上爬嘅機會 哩樣嘢係足球不可缺嘅元素
我先y1
有咩唔敢 唔想隔離啫
有好有唔好
本身中下游果班就更加水深火熱
同埋好似利對皇
鈀對拜呢啲比賽
應該排係星期六日先多人睇
但次次都weekday
睇場波都要考驗我意志咁
而家班大球會死緊,自己都頂唔順啦
你有幾可見皇馬要賣人頂住財政?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞