[JFT96 全力爭四] 列斯聯 vs 利物浦 1

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
佢要求係合理既
30歲唔會諗自己開始做後備
但真係有位比佢踢多兩年正選
中間3個我會揀神軒、bino、thiago
就算呢一刻佢出得比thiago多我都唔覺得未來兩年佢都排係thiago前
後備一大堆,but冇乜邊個有後生前景
呢一刻應該係要開始培養新既後生中場
打左啦
無女想兜都唔得
高普入主第一年聯賽杯決賽輸俾鏝之後,啲國內杯賽次次都晨早出局
但係好似每年都冇乜抽籤運
不過真係無乜所謂嘅,寧願聯賽同歐聯走遠啲啦
打多次
新中堅黎之前/thiago jota復出前人腳差到仆街
呢季d盃賽早出局真係冇計
高普第一季個451力子超撚勁
俾拖肥條冚家剷故意剷傷就打唔番起
高普慣用小陣容,本身已經唔可以分神埋去本土杯賽
況且又冇錢收
Jable d新片都睇晒啦
唔係佢慣用,係無錢俾佢用
依家個堆後備做唔到佢要求先唔用
https://sportsyeah.hk/2020/01/articles/30103/
睇呢度講既啫
今年開季除左中堅都已經算係呢幾年最多人用
係唔好彩啦到季中已經傷左半打
神軒/泰阿高 咪一樣30
隊隊都會輪換下 係高普先咁顛 玩勝利11人
希斯基勁定係奧力治
唔同級數喎
我都唔明點解依家d人會話希斯基廢
當年利迷好鍾意佢
力子legend黎
勁多經典入球

又去曬溝女
欺凌我呢個毒撚
又玩幻幻一陣又交幾多學費 個sub已經唔掂

呢個叔叔邊個嚟?小妹00後唔識
買到辛祖我都滿意
唔知係咪打唔返起,但佢復出完再外借嚟隊波已經換晒戰術
佢踢唔到假9,變咗同文尼輪換
18-19有咁多神奇入球已經算係咁
佢傷左之後唔敢做體力對抗
未傷前做451個1,又快又有衝擊力,嗰時仲成日吹佢連續幾多場入波
一傷就變左打邊,又冇過人能力出波又唔係準
Liverpool will look for value and invest in exciting potential this summer rather than the finished article. The pot will be topped up with the proceeds from player sales. #awlfc [@JamesPearceLFC]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞