[JFT96 全力爭四] 列斯聯 vs 利物浦 1

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
睇reddit話利好想簽到konate,仲追緊佢,但佢會好過kabak咩?多傷又後備...
Konate 係肌肉拉傷多,反而冇斷過ACL
垃圾利啲黑人都係藥包黎
馬貼同基達
好似基達咁...
最驚係好似基達咁,傷到無態,到操得番起又再傷過
當年fekir又唔簽,keita konate哩d又爭住簽,唉,keita都算,簽果陣唔知會係咁傷,但konate我真係怕
gayta簽果陣大把人J足半年等佢黎喎
所以我咪話”唉,keita都算”,因為我果陣都j出血
如果我係 FSG ,根本唔需要多費心神去考慮
我必定會留 Nat Philips 喺一隊裡面
亦唔會用 20m 買 Kabak 嚟做後備
如果睇清楚,Van Dijk 同 Gomez 康復後都有似樣嘅身體質素
我會只係買個平靚正嘅中堅,例如 Aissa Mandi
主打右閘,亦勝任中堅

Nat Philips 過去多場比賽,已證明佢有足夠能力打利物浦中堅位置
佢係打後場中路主力第一防守點,而 Kabak 只係做執漏同包位工作
Nat 作為第一搶截同防禦點
無論係佢企位,出迎攔截,時機選擇同所做決定
甚至指揮力,控制節奏,與及連繫中場能力
都係好好,極少犯無必要嘅失誤
而且佢空戰能力的確極強
腳下功夫亦好,用波都係好

反觀 Kabak
暫時觀察,佢頭搥其實唔算強
經驗仲係不足,防守路數亦唔算好,係會不時犯上一些不必要錯誤
而優點係腳法比 Nat 好,後場控制力亦不錯
不過略嫌太過上腳同賣弄腳
不時自己帶波去死位同無必要嘅險地
而家fekir喺貝迪斯都踢得幾好
召喚台豬 今日出街洗唔洗拎遮
食開果間車仔麵轉左手
我頭先落街幫襯黃店都有雨

record goalscorers
拎比教穩陣
有冇人開始迷叻菲
踢皇馬都交到表現,新仔黎講唔容易,有前途
唔好再吹奏對中堅
踢埋個聯賽先
對中堅打聯賽中下游ok啦其實,係歐聯/打強隊先現形
不過速度真係唔夠。
搶點頭槌真係all-in or nothing

除非佢接受到佢係輪換後備中堅,對住中下游先有正選打,否則我覺得佢肯留隊。
仲有史毒
利打高位就放大左中堅慢回追既缺點
其實卡巴都唔係快
叻菲轉去中下游英超隊應該大把人要
吹唔吹奏都係得番一條戰線同埋四大皆空

keep到個水準直頭好好
只係驚一吹奏就變懦夫
依到啲燈力唔講得笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞