[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(71)

1001 回覆
76 Like 5 Dislike
啱呀 到最後都係要搞清楚小朋友個需要
先至可以對症下藥
邊度!
唔好意思呀絲打
其實我想表達嘅係蝦乾咩都有大買大好柒 而佢俾人嘅嗰種「我反正都要使呢嚿錢 咁我緊係買到最大啦 唔好執輸」嘅感覺
同埋我自己個人都係鍾意睇返啲場合同埋當日嘅需要帶返啱size嘅袋

當然就返個人嘅習慣同埋襯返自己鍾意嘅袋絕對冇問題 我返學都會用背囊呀 裝note notebook 水樽真係方便好多

對呢個post所有鍾意用大袋嘅絲講聲唔好意思
其實我自己鍾意大嘅袋,因為我出街真係會帶十幾樣嘢,個袋細啲都唔夠裝所以長期都係揹背囊出街

不過如果真係可以淨係帶銀包手機紙巾就出街,我都想買細個啲嘅袋,真係會好睇好多

利申:學生
唔好意思呀絲打
其實我想表達嘅係蝦乾咩都有大買大好柒 而佢俾人嘅嗰種「我反正都要使呢嚿錢 咁我緊係買到最大啦 唔好執輸」嘅感覺
同埋我自己個人都係鍾意睇返啲場合同埋當日嘅需要帶返啱size嘅袋

當然就返個人嘅習慣同埋襯返自己鍾意嘅袋絕對冇問題 我返學都會用背囊呀 裝notes notebook 水樽真係方便好多

對呢個post所有鍾意用大袋嘅絲講聲唔好意思
唔緊要
我都係大袋皇
最緊要岩用同襯
好肯定蝦乾 p 過蝦仔
因為對眼特別黑
之前我都用過 p 相 app
可以咁樣 p 黑對眼同 p 白眼白
令到對眼好似精靈啲
一直都覺得蝦公蝦乾湊仔仲衰過嗰d道友夫婦
[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(72)
https://lih.kg/2493750
結果淨係見佢兩公婆個龜頭四圍突出嚟
但就仲未有見到佢兩公婆帶佢個仔放風 自己自私出街購物
當佢真係考慮到佳仔健康唔放都算 又突然扮到好保護自己嘅私隱 十個月木牌相貼得隻腳出嚟仲要得個一忽仔露出嚟都見到啲濕疹好嚴重
咩翻背囊算啦
多數名牌袋本身啲設計係for細size
出大size版係for身形大size嘅人eg大份鬼妹
連sona17x都係建議買細袋

為咗功能買大袋但又普通身形嘅話
就會出到牙蝦各種環保袋/枕頭效果
蝦話未來會細屋搬大屋 我笑咗 而家過晒氣第時zone 1都未必住到
呢啲人係真係要剉下佢銳氣
仲有狗屎爆seed zone 1間屋 睇死佢就算要寄人籬下都唔會肯搬離zone 1嫁啦
識得一位sleep training consultant朋友,佢就係因為個細仔用盡唔同方法,試到好大都瞓唔到。大嗰個好細就可以自己入睡。

於是我朋友的起心肝,一係唔讀,一係就考埋個牌,於是就讀咗個program。
搞掂個仔先後,就再將sleep training 發展為事業。

(真係有好多老母用錯方法教小朋友瞓,連基本野都錯。)
佢真係諗住自己好叻好紅
可以基本上不勞而獲呃妹豬呃到永遠
燈又淘水龍頭又淘
唔講政見
淘電器都係痴撚線
又諗起佢塊淘宝路見不平鏡
consultant個朵好過trainer好多
我覺得搵sleep trainer/ consultant 都係一種選擇姐 beth 都冇話推薦個個小朋友都要搵
佢比我個感覺就係用錢去買方便(唔係話佢對小朋友唔上心) 既然比得起錢又可以舒適地解決小朋友訓得唔耐既問題 而且又係專業既方法 唔係好似蝦乾咁睇兩頁書就dum個仔入房喊15分鐘
咁我覺得搵人幫手都不失為一個好選擇
[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(72)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞