[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(71)

1001 回覆
76 Like 5 Dislike
我看看…
重中曬 ,做返一個平平凡凡嘅老母湊番掂個仔先啦
臭蝦而家連P圖都費事P
懶到 仔唔使湊,又冇event去,日日剩係留係屋企Mon post比負皮
咁就已經累掛了?
唔夠絲打講就叫人自行google同牙蝦嗰句我看看真係冇咩分別咩人就有咩粉絲
捕捉唔切蝦乾負皮嘅一瞬間
肯定係嬲我講漏咗追連登post都係生活一部分
又要mon住咩名留言
又要逐個comment留負皮
真係 累 掛 了!!!
Post 濕疹腳又比我哋笑到咁
唔知下個月會唔會淨係post條頭髮呢
(Oh ! Sorry 唔記得佢冇乜頭髮添)
大家一見到有隊友或者係敵人 覆自己假AC留言
點都拉咗先如果唔係就會俾佢hide
做隻貓做隻狗都好過做角仔
呢個台妹好戇鳩
唔知頭唔知路就幫口
我本來留咗個勁長嘅話appreciate佢係搵專家做sleep training
蝦乾根本都冇搵人教
個陣佢個仔仲要得兩三個月
自己又唔使返工有冇必要sleep train呀
佢最大問題就係一本天書睇到老
唔消化就亂咁自己跟住做
個tine yo自己都係follow「百歲派」狠心育兒法,所以唔覺蝦乾有問題

話會欣賞Alice嘅粉絲,點都冇可能被講得通㗎啦
成隻腳面都一撻撻
其實佢有咁多忠粉,又有咁多人聲稱想睇佢新片
我哋都只係一小眾 ,唔明做乜咁驚我哋
我地螞蟻嚟㗎咋prof Ha一倒啲殺蟲水就會全軍覆沒
蝦佳個情況點 得返啲手手腳腳
角仔都唔想 冇營養點生頭髮
以前狗眼看人低
而家被人睇低,好友仙仙 大戶人家 名牌袋一個接一個
男友 朋友 家人又錫佢
反觀佢自己事業又無左 自豪既樣貌又殘晒
一定酸溜溜啦
真係百貨應百客 總有人on9埋一堆
大大方方拍番片,唔好衰俾我哋睇呀嘛!

咁有道理又做咩唔答人呀
唔夠人講就Block 人呀?
蝦師奶你D 忠粉好唔專家喎
不過有樣野同你一樣
就係EQ 一樣低
5個月無拍,仲識唔識拍?
各大kol 都活得多姿多彩!話說仙仙我以前都冇乜留意佢啲片,呢排睇返又覺得介紹得唔錯喎,起碼唔會不停讚自己
快啲黐埋大佬B啦 ,兩個都過晒氣
關你屁事同牙蝦一樣去唔到廁所就瀨地硬嘅蝦衛兵eq低到撚幾撚就嬲到講關你屁事低質到
佢del咗留言?我想再覆都覆唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞