[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(71)

1001 回覆
76 Like 5 Dislike
hello 我都係第一次留言
你咁多濕疹
點算啊?
即係佢今日全日mon住ig無湊仔
厲害了我的蝦
早晨~
有晏覺 ,12:30 - 15:30
hello 腳仔
我係唔識gut高既雞腳
早晨各位
牛肉飯累掛了,汁也沒有了
畀你哋笑死
因為“聽”絲打們講唔搽類固醇(可能太貴了)但又冇幫佢搽其他野
蝦乾:好大壓力啊!咪冇搽類固醇囉!都繼續比你地班痴線西狙擊!
所以證明到佢個腦好平滑,完全無褶
看過蝦乾哭相的角兒走運了
好醜樣呀佢,以前都唔發覺佢咁醜樣(仲有少少覺得佢有氣質添) 頂我真係盲咗
睇佢d片好似睇janiceman做戲咁
每個表情都係講緊「我好靚女 我好靚女」
但可惜佢真係一啲都唔靚
小熊貓最大既用途就係阿仔既醫療
頭幾年拍落其他beggar 度
仙仙chok bb聲太核突,個look又唔係主流
其他又得小花水魚大佬b嗰班阿嬸
加上嗰期興濃妝
咪顯得靚靚地

後期劣化得太快
同時有其他後生出黎(南瓜icu jessica)
但仲以為自己好靚好有客路

搵快錢搵慣左
冇upgrade自己
一直停濟不前
未夠30就放棄自己向上流咁(事業、知識上)
一心想嫁俾蝦公就算

想做家庭主婦唔係問題
但佢冇好好做好呢個崗位

打工打得差都俾老細炒啦
做老婆老母做得唔好都可以俾人炒架
蝦乾自求多福
到時真係女人當自強喇
加上同佢同年紀果班都開始少睇social media
要睇都睇啲18 22啲妹妹啦
有幾可睇begger仲睇啲大自己十年八年既
所以佢好好彩嫁著個都係尻流流既老公
一齊尻尻下掉個仔去黑房玩扑驚
唔知道現實世界有幾殘酷
個個絲都係講事實就覺得我哋係 hater
真溫室
牙蝦內心OS: 話比你班螞蟻聽,我而家以家庭兒子為重,冇禮物收,冇晒Kol 生活都唔care呀,有event都turn down埋添啊
家庭如果真係咁重要就唔會間唔中突個死人龜頭出黎
十個月隻腳咁細隻既?
第一次留言 我以前賣美容家電的 以為我睇蝦乾d片係因為佢一出片介紹美容機捲髮器第二日就有好多妹妹仔落黎買 佢以前影響力真係好大 估唔到依家攪到個仔咁 佢好仔真係好慘
蝦姐你del左個ig啦 每次出po就嚇走曬班follower
留低嘅忠粉就同你一樣咁無腦 叫人自行google it 🙂
太緊張打錯字添
我就係要呢啲!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞