[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(71)

1001 回覆
76 Like 5 Dislike
披星戴月咪無影到濕疹囉
可能臭蝦見無咁快見效,就覺得人地無料。同埋佢又繼續唔戒口同改下屋企環境,角仔點會好
可能係蝦佳太大壓力搞到啲濕疹爆晒
奶又無得飲,凳又唔俾落,喊又無人理
最基本生活所需都無,10個月都有壓力啦
佢同Mr.LV應該係同一類人嚟
角仔唔識分老母開心定唔開心 唔係話d bb識睇父母面色嘅咩
Beth 都有請專家幫仔女做Sleep Training,唔係咁唔人道㗎喎
不過可能每個人有自己嘅方法,不必比較
杞子想睇角仔笑啊

點解燦爛笑嗰陣Pro HA你呢個專業女性攝影師唔影低佢啊??
蝦仔連老母個樣都見得唔多啦
仲點識睇面色
成日形住角仔皮膚爛到七彩 所以一直唔post全相
鬼咩個老母連水龍頭都要淘 內服外full邊可能唔濕疹
蝦式回覆同共產黨一模一樣
明明搬屋可以有藉口扔哂啲淘寶嘢
不過睇死佢唔會咁做
成單嘢其實好sad
因為角仔喊嗰陣蝦師奶盲公喺度笑,所以佢以為呢個係正常嘅回應

唔好咁痴線啦,mon po蝦你唔覺得有問題嗰吓好嘢
呀仔兩歲訓 9pm - 6/7am, 暫時幾規律
8半就叫要準備訓,9點入房自己訓,希望遲下返學仲keep到
https://youtu.be/Z6oOb0msmnE
sorry for tiktok
入面啲媽媽全部都係bb面前扮喊
bb俾嘅反應遠遠唔止「望住媽媽笑」
https://youtu.be/apzXGEbZht0
另外呢個實驗媽媽要唔俾bb任何反應
bb一開始係會copy返以前媽媽會俾反應嘅動作+媽媽會做嘅動作(笑、指住、抱抱手勢)
再得唔到媽媽feedback就會喊
角仔淨係望住蝦乾笑就知蝦乾平時點同角仔interact
林俊明: corner笑吖!笑啊!
角:
蝦:得啦得啦得啦
兩個走開board game
角:
可能最毒係佢嗰張BB軟墊
呢兩個cm真係笑死我
嘩超勁

姐係角仔既反應正正就係佢兩條仆街係佢喊果陣既反應
幫佢答:已下架
下面條友又係唔知做乜勁
下面果個睇到我好尷尬
同蝦乾一樣鍾意quote啲唔關事嘅嘢
無文化google咗個意思:如果想要做某件事,就需要承受這件事所有的壓力和責任等。
唔想有壓力未收皮唔好再推個仔出嚟扮慈母囉 成日想突個頭出嚟試水溫 又唔係真係湊返好個仔 抵死嫁喎
屌好正
我差啲想答,淘寶已下架

絲打好波
冇錢夾硬住zone 1請maid 真係壓力山大啊
我都唔撚明仔唔湊工唔返的ftm 有幾大壓力
仲要陰d 陰d想話自己抑鬱
喂蝦乾!我係你個仔就真係抑鬱啦
仲要發展遲緩添
俾個虐兒老母限制飲食仲要搞到成身爛濕疹
自己張相仲要cut 剩隻腳都見到明顯濕疹
仲係未打破冇一張冇濕疹呢個世界級紀錄
作估仔都作好d啦個仔見到你喊又呆又笑
我係角仔都恥笑你睇你仆街真開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞