[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(71)

1001 回覆
76 Like 5 Dislike
我都想覆呢個比你覆左先
話說角仔係咪扁平足
我有屋企人扁平足要著特製鞋/加特製鞋墊
蝦乾表示:不是大戶人家邊有錢買特製鞋吖
反正我兒早就已經係抓不住的嬰兒
鐘意行路唔鐘意著鞋
成日話專家都證明乜乜乜,可以乜乜乜
但專家話好,話可以就一定岩自己小朋友做架咩
蝦乾真係弱撚智,作故仔作到咁撚假,果然無文化係唔同啲。

又當件事係真,佢都仲未意識到個仔有咩問題,仲好撚開心,懶係想展現角仔好叻咁,唔該你用下個腦諗下嘢,個仔咁嘅反應係唔係正常?定係佢三十年嚟個腦都無用過,生撚咗銹?
講真將自己代入蝦佳真心慘!
咁細個又唔識表達、濕疹勁到全身都係又痕又痛,重要係10個月都係咁,如果遲啲天氣熱加上出汗更加辛苦
死心啦,你老婆連個仔濕疹咁嚴重都視而不見,又點會再留意呢啲細微位
我先係你粉絲啊教授
幾時開seminar 等到頸都長
有懷疑過係咪扁平足
單靠新個張相望得唔太清楚
但8個月呢張抓不住的活躍寶寶應該就有啲扁平足

不過bb會出現暫時性嘅扁平足
around 6-8歲先可以正確斷症
佢畀d濕疹萌倒?
佢個zone 1近海又轉潮濕天氣,點會唔起濕疹
起完又點? 都冇理角仔
咪住先,爬來爬去?
角仔9個月果時又話可以拖住行?
而家角仔10個月,反而唔可以?
定係佢講緊幾個月前嘅事?咁咪唔係10個月時嘅狀況紀錄囉?

媽呀好亂呀
最緊要唔好搞到媽媽產後抑鬱同阻住佢me time🙂

牙蝦最愛嘅人係自己 不要虧待自己 虧待別人就好了

幫我google下
佢個腦好值錢,全新
是日最mean嘅comment
蝦乾: 要諗一個拍片題材先答你
角仔好慘 啱啱睇完好美小姐條片 人哋個女係有愛嘅環境長大真係好唔同 又可愛又多表情
我無自己用捲髮棒既經驗
不過都識分咩叫靚既捲髮

想問你地覺得alex捲頭髮咁樣係叫靚定亂?

我覺得捲完仲亂左咁

因為alex 話太捲係
「真!的!太!土!」
好似佢咁先叫自然啊

試左好多次既實驗結果黎架
你地跟我學野喇

youtube 好少長髮教學架咋

送埋個鼻哥窿比你睇
同埋永遠打開既咀

忙完一日終於得閒追po

蝦乾係咪見我哋成日讚隔離大少成日大笑好治癒,先至講(/作)呢個故事出嚟
打錯 係好味小姐

我係咪好靚呢
哈哈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞