[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(71)

1001 回覆
76 Like 5 Dislike
粉紅色情侶裝
以為自己十幾歲小情侶咩
副尊容同身材走晒樣就唔好丟人現眼啦
可能真係特登咁着引人注意
蹺晒手博人影相懶恩愛
講得好好啊 我女女都係訓得好好 因為平時都會同佢去落下公園玩 如果果日無落街又太晏訓晏晝覺就夜一夜都唔訓 做人媽咪點都會知道小朋友點解唔訓ge
蹺到實驚死有人搶走佢條盲佬咁
如果佢兩公婆加埋個佳仔玩盲測
肯定所有人都會以為佢哋係未夠秤搞大咗
唔會覺得佢哋係計劃生育同備孕嘅成功者
自視過高
以為自己真係過目不忘,所有野都可以輕鬆上手
睇幾頁書就當自己識哂,係專家
無思考過人地背後嘅資料搜集同分析過程
直接拎左人地個結論當係自己嘅成果,走去扮專家教人
佢根本無尊重過其他人嘅專業
學日文係咁,連身為美妝kol 起家都讀錯哂啲品牌發音
比人指正又賴三賴四
我成日覺得一個會成功嘅人,放去邊度都可以成功
最緊要係個態度
蝦乾完全係相反,佢啲學習態度同為人處事係反面教材
講真佢唔係虐兒嘅話,過下冷河就翻到身啦
但佢點對個仔大家有眼見
仲想拎慈母光環吔屎啦你
多謝
去到最後我都係覺得只要解決到真正嘅問題
就唔會有行sleep training嘅需要
我媽成日話小朋友夜晚唔訓係因為日頭無放電 其實都幾有道理
真相黎架

似係同一套衫褲鞋
蝦乾肥咗咁多 難怪畀人誤會有咗
幾時都話理得佢賣老翻淘寶貨makeup 一千倍丫
明買明賣有富貴妹豬落搭係佢本事
最多恥笑佢無良
但而家教人虐兒真係無情講!

蝦師奶,你初初仲係到串串貢㗎
而家做咩扮慘呀?
繼續串落去嘛,點解唔見哂你D 霸氣嘅?
又話唔會接受任何批評?
咁就咪扮弱者啦
所以我姪女以前成日扭計唔肯訓 我老母提過一次見我阿嫂唔聽就無講過
佢好cool咁話「個女唔訓又唔係我辛苦 佢自己辛苦之嘛 關我鬼事」
maid maid分析得好好呀
好有邏輯
如果張相係佢自己post出嚟,應該p過
可能佢嘅身型一直都係好似今日絲打影嘅咁
套衫真係又霉又襯得肉酸
仲要去行街 咁樣既衫平時落街買飯都唔會著
過獎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞