[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(71)

1001 回覆
76 Like 5 Dislike

果陣擺定幾個奶咀係床,一嘈就9秒9衝去塞比佢同拍返佢訓
無知一問日本派係咩?
@lamhamaid 你ig dm我呀
睡衣咁 同埋leggings 身形唔靚真係好蝦人着
考古時間
https://youtu.be/iL9gRDYnVvQ

直接飛去1:53 想講個差電器啲電好勁 又想曬英文係要講impressive 點知唔識用講左:呢樣野令到我非常之impressive
小學生都知impressive係講件事好令人敬佩 講自己好驚訝感到讚歎係impressed 唔識英文唔好衝出黎7扮abc
唔洗小朋友啦 我自己日頭瞓個晏覺 夜晚都瞓唔着
角仔平日比人綁手綁腳 又無娛樂 唔瞓晏覺真係無咩野做
仲要630比人扔去黑房大佬呀又叫佢瞓 係人都喊啦
作為老母表示maid maid太中肯了
蝦乾從來都冇用過心機湊仔點會明
剩係想個仔煩唔到自己就夠

點解鐘點姐姐會係死物它
絲打好勁咁老尷都手考到古!

又再一次證明蝦乾英文真係小學程度都冇

不過連3st同thanks you your support 都寫得出既(低小程度)
真係唔會expect 佢識分形容詞-ed 同-ing 版(我個年代好似大概小五-六程度)
獻醜不如藏拙啦好嘛蝦乾
中文又唔得英文又唔通順哪來的自信話自己係過目不過嘅讀書天才aka理大校友
點會唔係天才,人地讀完就識
佢讀極都唔識,越讀越蠢有幾多個人得?
我蝦果然係天之驕恥
因為蝦乾唔當佢係人
天之驕恥
我鐘意呢個詞
鐘點係受薪既 可以鬧既 唔洗當佢係人架
唔洗佢好似妹仔咁跪係到抹地仲有正負零吸塵機佢用係恩典
條片後面仲有講佢買淘寶燈但竟然信唔過google出嘅wifi哭𠹌左 佢係真係冇腦先會淘到佳仔成身濕疹
睇完得一個結論
就係佢好撚膚淺
佢封面圖咁樣露腳法 又坐sofa
令我感覺真係好似AV封面
唔知係光線問題定咩 佢腳眼位置寧捨黑
既然佢唔洗腳指 我相信佢成隻腳掌都係被忽略
啲老泥沉澱晒啲黑色素 分分鐘黑過佢胳肋底
蝦腳會否發出異味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞