[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(71)

1001 回覆
76 Like 5 Dislike
牙蝦係咪見到班KOL老友去event自己冇得去所以先喊自從上次偷偷走入去Rosewood公廁除罩打卡後 自己自作聰明出story越描越黑之後就冇哂event去冇event 冇pr贊助 冇收入 所以百感交集而喊
頂我覆覆下比佢hide 好彩有cap @haigone
所以今個月咪得對腳板同個嘴
其實佢唔洗成日身有屎做咁多野,佢次次出公關災難都係因為做多左講多左...點解佢仲唔明
今次佢扮慘完多左好多忠粉幫佢護航
衝出嚟挑我地機
但你咁樣,係唔會令我地驚㗎
隻腳背係咪有撻濕疹
同埋條褲好似好短咁
睇張墊都無凹落去
係咪小熊貓係上面扯住佳仔影呀
老實講蝦仔全身上下冇忽見到人面(疑似出濕疹爛面 虐兒婆唔敢出正面樣)頭髮又唔多條腳出濕疹又紅又爛長期一日四餐奶個身型又乾又瘦個頭成塊木板咁扁睇翻蝦仔啱啱出世啲相明明正常樣10個月已經俾虐兒蝦搞到咁
可能就係浪費咗啲時間揾識作文嘅打手
牙蝦佢委屈啊唔開心啊冇pr gift收啊每次佢自作聰明完之後一定瀨嘢
手動正評
佢當角仔係影相道具咋陰公

當前嘅生活、兒子、家庭最重要
唔知生活包唔包括覆comment呢
個post出咗成個鐘阿蝦乾你仲逐個comment揀嚟多謝
捉得實角仔未呀?
手動正評呀
太貼切
果然係超忠實fans呀@tine_yo
YOU CAN GO GOOGLE YOURSELF
講到口臭
又係佢話嗰個BB唔一樣
依書直說湊仔嘅又係佢
個仔喊到拆天都唔理嘅又係佢
係咪要cap返呢排啲虐兒新聞出黎
由得小朋友喊住入睡都係疏忽照顧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞