麻煩飛馬電腦 林仔入一入黎(2)

1001 回覆
80 Like 1 Dislike
好嘢有冇人開心share
所以一向對呢間野冇咩好感成日搵堆KOL 宣傳
撚仔表演左咩叫忠誠反對派
油耳做錯嘢都唔會咁小家
呢單就真係私怨啦
喂平少狗,幫飛馬爸爸奶完袋底好抹嘴回應下啦
記得抹嘴喎,唔想聞到你把口啲馬精味
你地最鍾意講連登人身攻擊,我宜家就獨立個體攻擊你碌人形廢柴,嗱唔好屈係精神集合體呀,得我屌緊你呢隻抹袋狗咋
同屎萊姆/終賠生拍片
平少又係邊位?
垃圾epc group 版主,林仔啲圍威喂朋友,大家可以唔洗理佢,佢開我名我先屌屌佢
油耳做錯野仲好易解決添 肯定唔駛等3日
上黎連登開個POST屌鬼 3個鐘內唔出現已經可以幫佢報狗 應該係有咩意外
Sor唔係話個group垃圾,係話平少垃圾,唔好誤會
平少平少好心你叫平咋,做人都咪撚咁cheap啦,影衰個平字
話曬都高登仔,係知你班人諗咩,同埋經歷過唔少野
咁多位巴打推post幫苦主巴打屌足佢三日,而家諗住賠1000就搞掂?
忠誠的廢柴
其實咪只係用你成本炒完卡分返小小錢比你
廢就緊架啦
做左咁多年人連基本思考都有問題
仲要個苦主比佢撚足四個月
香港嘅話唔知係咪呢條(啱啱搵到)
不過我估佢開得舖實有免責條款包底

https://www.elegislation.gov.hk/hk/cap26!zh-Hant-HK?xpid=ID_1438402907977_003
第V部
就違約而提出的訴訟

53.
因對方不交付貨品而要求損害賠償
(1)
凡賣方錯誤地忽略或拒絕將貨品交付買方,買方可向他提出因不獲交付貨品而要求損害賠償的訴訟。
(2)
損害賠償的計算,是在事件的正常過程中,因賣方違約而直接及自然地造成的估計損失。
(3)
凡有關貨品是有現成市場的,則損害賠償的計算,表面須按合約價與貨品應交付時的市價或時價之間的差額而予以確定;如並無訂定交付的時間,則按合約價與賣方忽略或拒絕交付貨品時的市價或時價之間的差額予以確定。
飛馬搞乜(3)支那飛馬電腦將手足客戶資料送中
https://lih.kg/axOQEhV
#64 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

呢單嘢差唔多一年都未覆
啖氣咪撚吞 $1000 接受 屎都食得
https://lihkg.com/thread/2489003/page/1

屌唔講我都唔記得曾經有過呢單
其實個1000蚊本身都係個買家
無賣客户訂緊既卡俾礦工
呢個行為本身就同佢地既理念背道而馳
而家仲想兜
仲有,你咁講邊個信?無賣過?咁點解訂卡啲客無卡呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞