麻煩飛馬電腦 林仔入一入黎(2)

1001 回覆
80 Like 1 Dislike
仲會出片既時候
試過 t 記同閪馬 only
anything but 閪馬
上年唔敢掂水貨
睇得多硬件台膽粗粗自己有閒錢都會美森買野
腦場已死
你仲唔發表下你話飛馬呢件事有機會係有人做鳩佢。大家有機會炒車
自己寫bot 係amazon搶都好過免息俾飛鹿
上個post最後幾頁條友唔係我黎
係我表弟, 本身kindkind地, 襯我落街佈花音時偷玩我電腦
佢嘅言論不代表我

拿, 唔係要我再問呀嘛
sub咗花仔未先

我啱啱特登唔加大, 慳咗四個幾, 仲俾個mk妹笑我明明講咗加大最後漏口咁話唔. .好..意..思... 我要儲錢join....花...仔patreon, 唔加大喇
其實一路都係amazon post教人買美水
只不過呢個年頭要係amazon買3c嘢都唔係咁易
好多都out of stock
題外話
上個post我都提過
連登硬件台算比較友善
希望大家以後都繼續多多提點新手/唔熟嘅巴打
又或者分享下rma/ 買水貨攻略
等我地自強起嚟
我粒u都係美水
上年唔敢掂水貨
睇得多硬件台膽粗粗自己有閒錢都會美森買野
其實一路都amazon post教人買美水
只不過呢個年頭要係amazon買3c嘢都唔係咁易
好多都out of stock
想自學
睇YouTube 個啲alert 岩岩響完下秒入美森已經無貨
唯一一次禁到係張819鎂3060 rog
狙到L巴傻撚左
其實美森穩陣過行貨
有咩事壞左想退,好易批仲包埋運費
好過啲香港代理撚鳩你

係自己保養麻煩啲要自己寄,不過rma 幾次仲平過香港行貨
Youtube有delay
Yes
所以個19寶麗萊話自己有提solution ,呀屌你原來叫人上美森
呢到啲巴打講到口臭啦
之前係youtube睇到comment 300usd買到1660覺得感恩
有研究過discord
發覺老人家唔識用
同埋買舊嘢都方便
on9
你cable mod落左單未
jumbo依家洗左底?
好耐之前慶祝支那國慶

自從砌完機就好少入硬件台
點知粒花生大到隔離台都睇到
今日返工忙
唔係做野個時就上嚟吹水仲未睇說明書要買幾長
都係叫國慶坊
不過連國慶坊啲人都話好信譽啲,你話幾陰功
你真係好撚肉酸
仲好意思突個龜頭出嚟扮中立
縮返去幫你主人打飛機啦柒頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞