麻煩飛馬電腦 林仔入一入黎(2)

1001 回覆
80 Like 1 Dislike
難聽啲講都鄧小花慘
屌你老母做人擋箭牌
一而再再而三都話件事係錯冇得兜
咁點解飛馬電腦唔肯出嚟道歉 睇唔撚明
我係老細就自己承擔下責任出嚟講兩句先啦
Van仔一早都靜左啦
林仔就幫你拆撚咗兩日都仲係到拆
連登拆撚到去hkepc
你轉個頭就同vg拍片玩
你咁樣對唔對得着你啲friend
知唔知醜呀Matthew
遲啲好快多個EPC仔
你有冇苦主證明Strix 3060Ti 有人訂呀

嘩 呢D真係小學生鬧交水平黎
推返呢個 知你有MOON PO架撚仔
家下同你單獨分返開哂3樣野
解釋啦屌你
就係因為MSI個幾塊X570 VRM太垃圾,先要出塊tomahawk救市
不過佢收撚左錢,迫住要出片
人地小學畢業
正常水平來
原來係劉國父嘅fans
佢係咪拎自己同劉國父比
一個2萬 一個28萬
佢自己做緊epc
飛馬呢壇衰就衰硬,係差在衰幾錢重

其實林仔唔洗幫飛馬兜

一齊屌鳩飛馬咪算囉

要兜要拆要洗白咪交返俾飛馬本人出黎

飛馬肯上水未呀
明明林仔唔出聲死埋一二角就無事
係要衝出黎 攬人唔係咁樣攬架
仲話自己係腦場老屎忽
上咗水都拆唔到啦
寫緊稿度緊點拆,驚轉頭俾你地班兒登仔踢爆

最衰都係你地,咁多事搞到個個都知

真心,自己無問題,幾個鐘都夠整理一篇聲明+證據啦

到依家都未上水,唔係身有屎或者度緊點拆,真係無人信。

自己衰咗,咪道個歉,搵返落過訂果班客講,按返之前個價出返貨俾人,蝕少少賺少啲,起碼都贏返個尊重啦。

利益申報先,我唔係受害人,亦唔識佢地,只係一個多事嘅路人
拆乜鬼 上次中田果單好似都好快有回應啦

飛馬應該忙緊開第2個牌頭
阿撚仔又開新支線

我誤導乜野呀

直頭轉向射個波落自己度 睇黎洗地費應該收唔少
佢邊會理我哋呀
橫掂比人踢爆咪索性放哂比礦狗囉
你普通用家冇卡用關佢撚事
呢班KOL 成日問飛馬拎著數
金主來呢D時間仲唔出來搖尾等幾時?
砍掉重練,成本可能真係會低啲嘅
"啱呀,雙重標準咁諗點解連登硬件台個礦POST唔比人洗到佢地玩唔到?"

嘩屌你老母 條肥柒詞窮想拉埋礦post落水
條小學雞D邏輯

而家屌緊飛馬收完訂唔撚派貨貴價賣俾礦工
同礦工高價收張卡番黎挖礦都想拉埋黎講

智商無下限
做咩又起多條戰線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞