麻煩飛馬電腦 林仔入一入黎(2)

1001 回覆
80 Like 1 Dislike
條友精神錯亂體
陳雲 gif
閒時就大大聲連登仔前連登仔後
1. 有卡唔派比一早落左訂既客
2. 一間鋪頭入完貨轉個頭拎上肥花炒埋一份
3. 同一件貨報比客D價可以唔同 呢單係連登同EPC位手足一齊爆出黎 好似報完比A個價同報比B個價 中間差幾舊水 只係隔左半粒鐘左右既事 A客貼完上網之後B客見到點解我個價會貴幾百 貼左上EPC屌佢

呢3單樣樣都好撚無商業道德 求其一範都夠哂仆街
佢3範比人斷正哂
睇開佢啲花生live已經知佢好叻幫自己友spin同淡化罪名
次次都係咁
兜啦林狗
小花幾時再上嚟?
冇你個post推慢咗
就第三點補充少少
佢賣俾礦工
都係級級加價
係同肥花唔同
佢下下火水夠火 邊個幫到佢呀
以為自己真係電腦達人世界第一就巴屎閉 開口埋口兒登仔 垃圾 睇壞腦 D氣炎勁撚到
大把唔熟硬件既都照入黎屌柒條友啦
火水救火*
咁仲仆街
平時你有野就正義撚上身
而家你就尚書大人上身扮無野
身為硬件界KOL你無責任講架咩?平時咁正義
一係你就唔好做KOL返去做SALES,
一係就認助紂為虐認自己係維穩KOL囉
悠二與法奧將成最後贏家
唔洗識硬件
稍為正常人都睇得明邊個問題
自翊自己係腦場人 串人唔理解腦場水深 唔識做生意
呢到大部人都已經叔叔級啦
唔通下下要頂住個頭銜講嘢
連登仔唔通真係18,22 未見過世面
呢個真
地獄犬工作室單嘢明明炒起曬花生,有人一句話自己友就即刻降溫
林仔太撚柒,本身想跟從原樓主諗法主力屌飛馬
但搞唔撚掂
嗱,盡幫架啦林仔,係你太柒咋

嘩我屌你老母疑點利益歸於被告都出撚埋,你當呢到法庭定你係官?
勸你就咪撚再兜啦,退一萬步rog3060ti就算本身無人排,我就唔撚信你開比排緊第2張嘅客會無人要啦
仲有呀3070 tuf又無人排呀
柒撚左就話我唔知飛馬係咁講
飛馬係唔係又教你講疑點利益歸於被告呀
本身件事真係唔關你事,
但你幫手兜(仲要係用自己諗法幫手兜,例如疑點利益歸被告)個一刻開始,你已經落撚左水啦

退一萬步講,咁飛馬洗撚做咩,叫Matthew 將啲卡放哂肥花賣咪算囉
冇㗎 佢話咗冇啦 幫你哋出聲咪變咗condom囉 到時你養撚仔呀?
所以成件事根本就係法奧搞出黎
加速師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞